02.07.2018, 10:00 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Spilintelligent talent til akademiet

15-årige Andreas Nibe fra Kerteminde får akademikontrakt

Akademiet får tilgang af Andreas Nibe, der bliver en del af FC Midtjyllands U17-hold. 15-årige Nibe har siden 2016 været en del af FCM Elitefodboldskole, da talentet indtrådte på U14-mandskabet. Nu er ulven fra Kerteminde klar til at prøve kræfter med FC Midtjyllands Fodboldakademi.

Andreas Nibe ser frem til at blive en del af Akademiet til sommer:

- Det bliver fedt at komme på efterskole. Jeg får et år hvor jeg kommer til at rykke mig rigtig meget som person. Derudover er det optimalt i forhold til min fodboldmæssige udvikling og jeg ser frem til, at komme endnu tættere på miljøet i FC Midtjylland. 

I FC Midtjylland glæder man sig over at skrive kontrakt med endnu et talent, der har været igennem FCM-talentudviklingsmøllen: 

- Andreas har en ekstraordinær spilintelligens og er god for mange assists. Han har et højt teknisk niveau og holder et fint flow i spillet, udtaler akademichef Flemming Broe, der glæder sig til at se Nibe blive matchet på Akademiet.

Andreas Nibe, der inden tiden på FCM Elitefodboldskole spillede i Kerteminde Boldklub, slår sine folder centralt i banen og den unge midtbanespiller har store drømme for fremtiden:  

- Først og fremmest glæder jeg mig bare til at indgå i et miljø, hvor jeg kan udvikle mig mest muligt og så håber jeg på at få kampe på U17. Min drøm er at ende i FC Barcelona og selvfølgelig trække landsholdstrøjen over hovedet.  

FC Midtjylland U17 med Andreas Nibe på holdkortet tager hul på den nye sæson ude mod OB den 18. august.