26.04.2016, 14:20 | Af: Amalie Hansen | Foto: Kaj B. Kristensen - fo2oj1.dk

To talenter udtaget til ungdomslandshold

Både U18- og U20-landsholdet står foran venskabskampe - to ulve er udtaget på sit hvert hold

FC Midtjylland er endnu en gang repræsenteret på de danske ungdomslandshold. I maj måned spiller det danske U18-landshold to venskabskampe mod Montenegro.

Landstræner Per Holm har i den forbindelse udtaget en trup på 18 spillere, og her i blandt finder man Mikael Anderson, som til dagligt spiller på FC Midtjyllands U19-hold. Han rejser sammen med de øvrige spillere til Montenegro den 9. maj. Kampene spilles den 10. og den 12. maj, begge på Trening Kamp FSCG i Podgorica.

En anden ulv skal også i kamp for Danmark. Således er Brande-knægte Rasmus Nissen Kristensen udtaget til U20-landsholdet, som spiller venskabskamp mod Italien i morgen.

Sammen med 15 andre spillere er han rejst sydpå til støvlelandet, hvor kampen afvikles i morgen klokken 14 på G. Mari Stadium i Legnano.

Han skulle have haft selskab af to holdkammerater. Men Mikkel Duelund og Mads Døhr Thychosen måtte begge blive hjemme. Duelund måtte, grundet den skulderskade, han pådrog sig i superligakampen mod Esbjerg i sidste uge, melde afbud. Mads Døhr Thychosen fik i lørdagens U19-kamp en bold i hovedet og pådrog sig en hjernerystelse, så også han er blevet hjemme.