01.08.2016, 14:15 | Af: Amalie Hansen | Foto: FC Midtjylland

To ulve med på dansk landshold – en udtaget til det færøske

Et nyt kuld skal kæmpe om pladserne på U16-landsholdet

En trup på 26 spillere er blevet valgt til at deltage i en træningssamling i Tilst med den ny-oprykkede årgang 2001 spillere, som nu kan spille sig på U16-landsholdet.

Landstræner Claus Nørgaard har i den forbindelse fundet plads til to unge ulve. Således er Gustav Isaksen og Nikolas Dyhr blevet udtaget. Førstnævnte har tidligere spillet i Roslev IK og været på FC Midtjyllands U13 Talenthold. Nikolas Dyhr har tidligere spillet for Stensballe IK og Horsens FS.

De to unge FCM’ere skal mødes med resten af de udvalgte, når Tilst lægger græs til samlingen den 23. august, hvor den står på træning og intern kamp.

Mens de to nævnte skal repræsentere de rød-hvide farver, så skal en anden ulv, nemlig Lukas Grenaa Giessing, deltage i en turnering med Færøernes U17-landshold. Turnering løber af staben fra den 1. til den 10. august i Finland.

Til dagligt spiller Giessing sammen med de to førstnævnte på klubbens U17-mandskab, men snart får de altså alle tre mulighed for at vise deres talent frem i landsholdstrøjer.