31.01.2017, 14:21 | Af: | Foto: Rasmus Thomsen

Tør du se en ny gyser?

Tirsdag den 7. februar klokken 16.00 går det løs i Champions League. Gratis adgang på MCH Arena

FC Midtjyllands U19-hold har taget fodbold-Europa med storm. De har slået de belgiske mestre fra Anderlecht og sendt de spanske mestre fra Malaga ud i mørket. Nu venter så en ny, stor mundfuld på MCH Arena, når den portugisiske talentfabrik Benfica er modstanderen om en plads i ottendedelsfinalen i Champions League.

Det er ungdomsfodbold i absolut verdensklasse.

De fleste husker nok sidste sæsons drama mod Atletico Madrid, hvor mere end 2200 tilskuere på MCH Arena så de unge ulve sende de spanske giganter ud efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence, som gav en tæt kamp mod selveste FC Barcelona.

Et nyt drama venter nu mod portugisiske Benfica.

Det er altså nu, slaget skal slås. Det er nu, det gælder. Og det er en vigtig del af de unge menneskers udvikling med disse knald eller fald kampe. For den 7. februar på MCH Arena er det kun resultatet, der tæller. Det er her, morgendagens superligaprofiler udklækkes.

Lad os derfor sammen sætte ny rekord for tilskuerantallet til en ungdomskamp.

Tilskuerne til de tidligere kampe har givet drengene en fantastisk opbakning. Og drengene mærker det. Det er med til at give dem de ekstra procenter, som er nødvendige, når Europas bedste ungdomshold skal slås i jagten på videre avencement i Champions League.

TILMELD DIG BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK >>

Lad os sammen fortsætte rejsen, der har budt på smukke mål, dramatiske øjeblikke og fantastiske sejrsfølelser. Lad os sammen skabe nye, store europæiske øjeblikke. Vi er ubesejrede på MCH Arena, og vi VIL være med i bowlen, når der er lodtrækning den 10. februar.

Kampen har højt prioritering for klubben, og vi håber også, at I vil prioritere kampen. Vi ved, at tidspunktet kan være en udfordring for nogle, men vi håber at se mange af jer på MCH Arena tirsdag den 7. februar klokken 16.00. Der er GRATIS ADGANG og fri placering på Faxe Kondi Tribunen, der åbner 15.30. Så hop på cyklen, fyld bilerne op, inviter konen, manden, kæresten, børnene, naboen og få en fodboldoplevelse af de helt store.

Lad jer smitte af talenternes energi og entusiasme og giv den fuld gas på tribunen. Sæt lydniveauet på maks. Sammen har vi leveret store præstationer på MCH Arena, og lad denne aften blive en ny, uforglemmelig aften. Sammen dyrker vi drømmen.

De bedste hilsner,

Flemming Broe og Claus Steinlein