11.08.2016, 11:27 | Af: | Foto: FC Midtjylland

Tue og U17-landsholdet til tops

FC Midtjyllands Christian Tue bar anførerbindet for det danske U17-landshold, der onsdag aften kunne løfte trofæet som nordiske mestre

Det danske U17-landshold tørnede onsdag aften sammen med Island i finalen i Internordisk Cup - en årlig turnering der afholdes i forskellige nordiske lande. Ikke siden 2006 var det lykkedes et dansk hold at hive guldmedaljerne hjem, men det var Christian Tue overbevist om, at de danske drenge kunne lave om på. Inden kick-off sagde han således i et interview på holdets facebookside.

- Jeg tror vi vinder 2-0, fordi vores udtryk er meget bedre end langt de fleste af holdene i denne turnering, og så kæmper vi til kampen er slut.

Og Christian Tue og resten af mandskabet fulgte godt op på den unge ulvs spådom. Da slutføjtet lød, stod der 2-0 på måltavlen i dansk favør. Begge mål blev scoret i første halvleg, hvorefter det danske mandskab formåede at kontrollere resten af kampen indtil det 93. minut. Her kunne de for første gang i 10 år løfte trofæet og kåres som nordiske mestre.