15.08.2016, 18:47 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U14 vandt over Tottenham og tog trofæet

FC Midtjyllands U14-hold sejrede i Norge og rejste søndag aften hjem med trofæet i bagagen efter en finalesejr over Tottenham

Fredag nat satte U14-truppen kurs mod Bergen i Norge. Her ventede en intens fodboldweekend, hvor drengene skulle forsøge at spille sig til tops i den internationale turnering Ove Helgesen Cup.

Allerede kl. 14.00 fredag lød kick-off mod det norske regionshold Hordaland. En kamp der efter trænerne og spillernes overbevisning ikke gik ulvenes vej. Med kun tre minutter tilbage af kampen kom Hordaland foran 2-1. FC Midtjylland reducerede i sidste øjeblik og måtte tage til takke med en uafgjort i den første kamp.

- Vi kom rigtig skidt fra land i den første kamp, hvor vi mødte det her regionshold. Vi var trætte, hovedsageligt fordi vi tog afsted klokken 3 om morgenen, forklarer Talent+ træner, Ander Nim.

Senere samme aften spillede midtjyderne sig godt ind i turneringen, hvor de hev en 3-0 sejr hjem.

Dagen efter tog sejrstimen fart, og ulvene vandt alle kampe på programmet. De lukkede kun to mål ind og scorede hele 14 mål i de tre kampe, hvoraf den sidste var semifinalen, der førte dem til finalen.

I finalen søndag ventede modstanderen Tottenham. Kampen bar præg af to trætte mandskaber efter intense dage med fem kampe i alt. Det vil sige, at der var mere fysisk spil end smukt tekniskpræget spil på banen, men midtjyderne klarede sig godt.  

- Før kampen snakkede vi om, at blå mærker og forstuvninger eller benbrud heler, men mesterskaber er noget der varer altid. Så vi skulle ud med det sidste vi havde, fortæller T+ træneren med et glimt i øjet.

Kampen endte 1-0 til FC Midtjylland, hvor Kristian Kristensen scorede direkte på hjørnespark. De unge ulve kunne dermed tilføje endnu en pokal til trofæskabet.