21.09.2019, 18:12 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U15 led sæsonens første nederlag

FCM U15 tabte for første gang i sæsonen, da FC Nordsjælland vandt med 3-1.

FC Midtjylland U15 – FC Nordsjælland U15 1-3 (0-2)
0-1 23' Besar Ameti

0-2 31’ Annas Alhardan

1-2 50’ Malte Melin

1-3 73’ Nikolaj Juul Jayaswal

Advarsler: FC Midtjylland: Jonas Scheufens Bøgedal - FC Nordsjælland: Andreas Rømer

FCM U15: Mikkel Korshøj – Oscar Meedom (49’ Jonas Scheufens Bøgedal), Adam Nygaard Andersen, Peter Kaiser, Mads Nybo Lauritsen (46’ Jacob Nørgaard Tange) – Simon Ryberg – Jeppe Andersen (58’ Dereje Nigussie Jensen), Gustav Fraulo – Jonathan Asp Jensen – Malte Melin, Valdemar Byskov Andreasen

FC Midtjylland U15’s stime som ubesejrede sluttede lørdag middag, da holdet led et 1-3 nederlag til FC Nordsjælland.

De unge ulve var generelt godt med i kampen og kreerede okay med chancer. De kæmpede, sled og arbejde stenhårdt kampen igennem. Derfor var de også godt med langt inde i kampen og havde flere chancer til udligningen, men det lykkedes ikke at putte bolden i kassen.

Dog mistede de tit en-mod-en dueller og blev fanget i returløbet, hvilket efterlod store rum til FC Nordsjælland, der som konsekvens heraf fik alt for nemme mål.

Alle tre FCN-mål lignede hinanden meget. Gæsterne spillede sig ud af ulvenes første pres, der hang lidt i returløbet. Det skabte overtal på siden og førte til tre indlæg, som alle blev scoret på. Det første mål blev sparket ind fra kanten af feltet, det andet kom fra bageste stolpe, mens det tredje mål kom efter en cutback.

FCM-målet kom efter en længere fase, hvor ulvene havde meget boldbesiddelse på Nordsjællands banehalvdel. Et indlæg bliver slået fra højre side af mod bagester stolpe. Her headede Jacob Tange på mål. Målmanden redder, men returbolden dumpede ned for fødderne af Malte Melin, der sikkert reducerede til 2-1.

- På trods af nederlaget, som vi selvfølgelig er træt i sådan en topkamp, så er vi tilfredse med spillet med og uden bolden. Det vidner om, at vi skal blive ved med at fortsætte vores spil, så skal vi nok komme langt. Kampen i dag var gode lærepenge i det, at fodbold er mere end bare spillet med fødderne, det er også et mentalt spil, og der har vi stadigvæk nogle procenter at hente endnu, udtaler holdets træner Martin Mark.

FCM U15 er i aktion igen søndag den 6/10, hvor man rejser til Lyngby.