15.06.2017, 16:02 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FCM Foto

U16 slog mexicansk storklub forud for weekendens All Star Cup i Prag

Mexicanske Chivas endte med nederlag, da de besøgte den midtjyske hede. Nu sætter begge hold kursen mod All Star Cup

FCM U16 bider skeer med de tunge mandskaber i denne uge. Først fik de besøg af U16-holdet fra de regerende mexicanske mestre, CD Guadalajara – bedre kendt som Chivas. Det er ikke første gang, at den mexicanske storklub krydser Atlanterhavet på træningsture, men at destinationen denne gang hed Ikast, er der formentlig en grund til:

- Når Chivas tager til Europa, er det normalt for at besøge Real Madrid og Juventus, men nu har de tabt så mange gange til os, at de tænkte, at de vil tage til Ikast for at se, hvad vi er for nogle, siger U17-træner Svend Graversen til aoh.dk.

Det blev til to opgør mellem FCM og det mexicanske mandskab. Første kamp endte 2-2, men ulvene tog andet stik med en 2-0 sejr.

Resultatet er et godt afsæt til weekendens All Star Cup i Prag, som Chivas også deltager i. De to hold får dog kun lov til at møde hinanden igen, hvis de begge går videre fra hver deres pulje.

FCM er havnet i pulje med Atletico Madrid (Spanien), Altinordu (Tyrkiet) og værterne fra Sparta Prag. Deruover deltager klubber som Arsenal, Paris Saint-Germain og FC Porto i turneringen.

Første kamp for FCM U16 bliver mod Atletico Madrid fredag klokken 12.20.
Læs mere om turneringen eller følg kampene live HER >>