08.04.2018, 10:30 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

U17 delte med OB

FCM U17 måtte nøjes med et point mod OB efter sen odenseansk udligning. Gustav Isaksen blev dobbelt målscorer

På en vindblæst lørdag stod FC Midtjyllands U17-mandskab over for Odense Boldklubs ditto. For anden kamp i træk indkasserede FC Midtjylland-holdet en sen scoring, der gav slutresultatet 2-2. 

Trods ulvedominans var det OB'erne, der indledte målscoringen i det 33. minut efter en omstilling.

- Det var lidt af en mavepuster, for målet faldt i en periode, hvor vi havde momentum og gode muligheder for at bringe os foran. Heldigvis viste drengene god moral og kæmpede videre, forklarer akademitræner Martin Mark. 

Efter 38 minutters spil kom belønningen så ved Gustav Isaksen. Hanus Sørensen drev bolden frem og fandt Isaksen via en tværaflevering, som den formstærke offensivspiller omsatte til scoring ved en kontrolleret afslutning i langt hjørne.

I det 55. minut var Gustav Isaksen atter i målscorerens rolle efter stærkt soloridt fra egen banehalvdel. Gode løb omkring Isaksen gav den fornødne plads i højre side af feltet, som Isaksen udnyttede. 2-1 til FC Midtjylland.

Føringen holdt helt indtil overtiden, hvor OB'erne fik udlignet til 2-2 efter manglende afstemning i forsvaret. Keeper, Valdemar Birksø, havde ellers fingrene på bolden og var tæt på at hive en flot redning op af hatten, men kunne akkurat ikke afholde OB fra at udligne.

- Generelt synes jeg, vi får sat de styrker, vi har som hold, ind - vi er duelstærke og vinder mange dueller defensivt, og samtidig er vi gode 1:1 offensivt og får skabt de nødvendige chancer til at score. Desværre er vi ikke kyniske nok i begge ender, og det koster. Nu er det anden kamp i træk, vi lukker et sent mål ind, så vi må kigge indad og knokle videre på træningsbanen, .  

Næste opgave for U17-mandskabet er allerede tirsdag, hvor ulvene skal en tur til Haderslev. 

OB U17 – FC Midtjylland U17 2-2 (1-1)
'33 1-0 OB
'38 1-1 Gustav Isaksen
'55 1-2 Gustav Isaksen
'80 2-2 OB

FCM U17: Valdemar Birksø Thorsen – John Ndjate ('51 Tobias Damtoft), Jens Emil Fjendsbo, Kristoffer Lund - Hanus Sørensen, Pyry Hannola ('70 Anders Kaiser), Frederik Christensen, Mads Hansen - Aral Simsir ('61 Erik Burai), Gustav Isaksen, Nikolas Dyhr.