24.05.2016, 06:09 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U17: Den gode sæsonafslutning skal begynde mod AGF

Onsdag tørner FCM U17 sammen med AGF, og kampen mod aarhusianerne giver samtidig muligheden for at komme ind i en god rytme med fem kampe på to uger og afslutte sæsonen på bedste vis

Det er efterhånden længe siden at de yngste talenter har været fuld hold, da flere spillere har været afsted på landsholdstjeneste. Men nu er der igen fuld trup til glæde for træner Svend Graversen.

- Folk er vendt tilbage igen efter gode præstationer på landshold, og det er altid dejligt at kunne råde over flere spillere. Nu skal vi så sikre os at bruge det rygstød, de tager med sig samt de erfaringer andre spillere har fået i stedet, forklarer Graversen.

Modstanderen fra Aarhus vurderer træneren til at have forbedret sig i løbet af sæsonen, men han er opsat på at kickstarte en god sæsonafslutning onsdag, og holdet har de også været inde i en spillemæssig opadgående kurve.

- AGF har forbedret sig i løbet af sæsonen og siden vores sidste møde (FCM vandt 2-1, red.), så jeg tror, det bliver en god kamp, hvor vi skal håndtere deres koncept og det presspil, de kommer med. Fokus er dog først og fremmest på os selv, og vi skal overføre de gode takter fra de seneste kampe, så vi kan begynde sæsonafslutningen på bedste vis, fortæller Svend Graversen.

FCM U17 er i øjeblikket placeret på tredjepladsen med fire point op til FC Nordsjælland på trinnet over og to point ned til AaB på fjerdepladsen. FCM har dog henholdsvis tre og én kamp til gode.

 

Opgøret i det østjyske fløjtes i gang klokken 19.00.