22.11.2018, 17:50 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17 led ærgerligt nederlag

U17-drengene ramte ikke niveauet mod Esbjerg fB, der overraskede de unge ulve og hev en 3-2 sejr med hjem til den jyske vestkyst.

FC Midtjyllands U17-hold havde efter en god periode med to sejre i streg mulighed for at spille sig på førstepladsen i U17-ligaen, hvis holdet formåede at besejre et kriseramt Esbjerg-hold.

Ulvene leverede dog ikke en toppræstation, mens esbjergenserne overraskede og spillede en god kamp. Udeholdet havde flere gange ulvene i knæ, og det resulterede i et nederlag.

Efter 22 minutters spil bragte gæsterne sig i front, da Andreas Troelsen kom først på et indlæg fra bageste stolpe og headede bolden i mål.

Aral Simsir bragte balance i regnskabet små otte minutter efter føringsmålet. Et godt kombinationsspil på midten af banen endte ude i siden af banen. Her modtog angriberen bolden i feltet og med et træk skabte han sig plads og med sit venstreben sparkede han udligningen i kassen.

I anden halvleg kom Esbjerg endnu en gang foran, da Mads Zaar efter 65 minutters spil headede esbjergenserne i front efter endnu et indlæg ind i feltet.

Der skulle dog blot gå fire minutter før FCM atter engang bragte balance i regnskabet. FCM opsnappede en bold på midten af banen, og satte en kontra og en 2 mod situation i gang. Mads Hansen vælger at afslutter fra kanten af feltet, og det viste sig at være en god idé, eftersom bolden passerede Esbjerg-keeperen.

Efter 76 minutters spil var det dog FCM’s tur til at få en kontra imod sig. Markus Kristensen er en mod en på siden af banen og han dribler ind i feltet og kan se sin afslutning gå i mål til slutresultatet 3-2.

- Kollektivet så rammer vi ikke det niveau som vi ønskede. Esbjerg spilede en god kamp, men først og fremmest er vi ærlige over vores egen præstation. Den var ikke tilfredsstillende i forhold til de forventninger vi har til os selv, udtaler træner Henrik Jensen, efter kampen. 

Nederlaget betyder, at U17-drengenes mulighed for liganes førsteplads led et knæk. Ulvene er stadig er finde på fjerdepladsen i en jævnbyrdig U17-liga. Førstepladsen er dog ikke langt væk for de midtjyske ulve, der stadig kan ane Silkeborg i toppen af ligaen, da de kun er tre point foran. Ulvene har endda en kamp i baghånden.

Næste opgave for FCM U17 er på lørdag, hvor Lyngby gæster Ikast Stadion. Der er kampstart kl 15.15.

FC Midtjylland U17 – Esbjerg fB U17 2-3 (1-1)
22’ 0-1 Andreas Troelsen

30’ 1-1 Aral Simsir

65’ 1-2 Mads Zaar

69’ 2-2 Mads Kristian Hansen

76’ 2-3 Markus Kristensen

FCM U17: Christopher ”Bobber” Møller – Oliver Jeppe, Jens Emil Fjendsbo, John Ndjate –Victor Bak, Oscar Fraulo (55’ Tobias Damtoft), Frederik Christensen, Anders Kaiser (87’ Frederik Heiselberg), Victor Lind - Aral Simsir, Mads Hansen