23.02.2019, 19:15 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17 fik ørene i den nordsjællandske kontramaskine

De unge midtjyske ulve tabte lørdag eftermiddag med 4-1 til en velsmurt nordsjællandsk kontramaskine.

Efter tre måneders pause gik det igen løs i ligaen for FC Midtjyllands U17-mandskab, da FC Nordsjælland lørdag eftermiddag gæstede Ikast Stadion.

Modstanderen i forårspremieren er de næstmest scorende i den danske U17-liga, hvor de har vundet vejen til netmaskerne hele 30 gange. At Farum-klubben er gode til at finde vejen til netmaskerne, fik FC Midtjyllands U17-mandskab også at se lørdag eftermiddag.

 

I en ellers tæt og jævnbyrdig kamp lykkedes det nordsjællænderne at passere Christopher Bobber Møller fire gange.Tre af disse scoringer faldt i første halvleg, hvor FCM tre gange på ni minutter tabte tabte bolden uhensigtsmæssige steder på banen. Konsekvensen af dette blev, at den velsmurte nordsjællandske kontramaskine slog til tre gange, og dermed grundlagde de fundamentet for sejren:

​- Vi er ikke opmærksomme på deres kontraer i et kvarters tid, hvor de slår til tre gange. De er dygtige i de afgørende situationer og konverterede deres store chancer til mål. Vores genpres var ikke godt nok, og de er også gode til at spille bolden ud af vores første genpres, så det var en ærgerlig fornemmelse at gå til pause med, siger cheftræner Henrik Jensen om første halvleg.

 

Igennem hele kampen voldte FC Nordsjællands kontraer de unge ulve store problemer, men FCM fik samlet tingene til anden halvleg og kom noget bedre ud. Ulvene fik gode muligheder for at komme på scoringstavlen og dermed tilbage i kampen, men de blev for alvor aldrig rigtig farlige. I stedet kunne FC Nordsjælland lukke og slukke opgøret i det 83. min, da Christian Kjelder Rasmussen med et rigtig godt spark fra kanten af feltet gjorde det til 4-0.

FCM fik dog pyntet lidt på resultatet, da Mads Kristian Hansen i det 87. minut bragede et frispark ind i kassen fra kanten af feltet til slutresultatet 4-1

-Spillernes reaktion er gode i anden halvleg. Vi kommer ud med et okay udtryk til anden halvleg, og giver os selv muligheden for at komme tilbage i kampen, men lykkedes ikke med det. Det var en tæt og jævn kamp, så vi er selvfølgelig enorme ærgerlige over resultatet og udfaldet af kampen, og specielt irriteret over de sekvenser i kampen, hvor vi ikke lykkedes godt nok. Vi må tilbage på træningsbanen og træne vores defensive kontrapositioner, udtaler Henrik Jensen efter kampen.


Dermed blev det til et nederlag i forårspremieren for FC Midtjylland-U17.

Næste opgave for U17-drengene er på torsdag, hvor man møder FC København på udebane.

 

FC Midtjylland U17 – FC Nordsjælland U17 1-4 (0-3):

0-1 Andreas Pedersen Bredahl 29’

0-2 Andreas Jimenez Garly Andersen 33’

0-3 Alexander Stjernegaard 38’

0-4 Christian Kjelder Rasmussen 83’

1-4 Mads Kristian Hansen 86’

 

FC Midtjylland U17: Christopher Bobber Møller - John Ndjate, Danijiel Djuric (Victor Lind 46’), Jens Emil Fjendsbo, Aral Simsir, Frederik Christensen, Tobias Damtoft (Oscar Fraulo 71’), Mads Kristian Hansen, Anders Kaiser, Simon Madsen (Victor Bak Jensen 83’), Oliver Jeppe