14.09.2019, 18:03 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17 fortsætter sejrsrækken

FC Midtjyllands U17-manskab er nu oppe på fire sejre på stribe efter en 3-1 sejr i Vejle.

Vejle U17 – FC Midtjylland U17 1-3 (0-2)
15' 0-1 Victor Lind

29’ 0-2 Mikkel Tønnesen

48’ 1-2 Jashar Beluli

73’ 1-3 Victor Lind

Advarsler: Lucas Hove og Tobias Lauritsen (begge Vejle), Gustav Christensen (FCM)

FCM U17:

Sebastian Wille – Pontus Texel (21’Zsombor Mark Puskas), Mikkel Fischer, Victor Bak Jensen – Jakob Leerhøj Larsen (57’ Mads Sandsberg), Oliver Jeppe, Oscar Fraulo, Danijel Djuric, Victor Lind – Gustav Christensen (78’ Andreas Nibe), Mikkel Tønnesen

FC Midtjyllands U17-mandskab har fået en fremragende start på den nye sæson. Holdet har vundet rub og stub indtil videre og har dermed gjort rent bord i sæsonens første tre kampe.

Den stime skulle holdet lørdag eftermiddag forsøge at bygge videre på, da man på udebane mødte Vejle.

Allerede fra kampens begyndelse var der rigtig mange dueller. Det var dog ikke noget der så ud til at gå ulvene på. De håndterede den fysiske kampe fint. Ulvene satte sig tungt på kampen fra starten af og burde allerede have ført med 2 eller mål efter det første kvarter. Holdet tilkæmpede sig store chancer, som de dig misbrugte.

Ulvenes pres forsatte gennem hele første halvleg, og de kunne derfor gå til pause med en sikker 2-0 føring efter mål af Victor Lind og Mikkel Tønnesen.

- Generelt så spiller vi en rigtig fin første halvleg hele vejen igennem. Vi sidder tæt på dem. Vi var undervejs igennem hele halvlegen og vinder mange dueller og anden bolde. Af den grund går vi til pause med en sikker føring på 2-0, opsummere holdets cheftræner Claus Therkildsen.

Med en 2-0 føring til pausen, så handlede det for FCM U17 at komme godt ud efter pausen for at forsvare føringen.

Men de unge ulve ramte aldrig for alvor det samme niveau i anden halvleg som i første. Det udnyttede Vejle i starten af anden halvleg, da Jashar Beluli ud af det blå sørgede for en reducering til hjemmeholdet.

Herefter virkede FCM-holdet lidt shaky, hvilket gjorde det til en meget lige kamp, der bølgede frem tilbage. Spillet var ikke særligt kønt og det var meget rodet. Ikke desto mindre så lukkede gæsterne kampen i det 73. minut, da Victor Lind scorede et flot mål.

Målet dræbte kampen endegyldigt, og der skete ikke mere efterfølgende.

Efter dommerens slutfløjt kunne FCM-spillerne hive armene i vejret og danse sejrsdans for fjerde kamp i streg efter en flot præstation – især i første halvleg:

- Det var overordnet set en rigtig flot kamp, som drengene leverede i dag. De skal især have kredit for deres første halvleg – hvor de i perioder spillede rigtig god fodbold. I anden halvleg knoklede de lidt mere for sejren, men jeg er rigtig godt tilfreds, udtaler Claus Therkildsen.

Sejren betyder også, at ulvene kravler op på førstepladsen i U17-ligaen

Næste opgave er på onsdag den 18/9, hvor Silkeborg venter på JYSK Park.