12.10.2017, 16:37 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U17: godt spil skal forløses

Optakt: Det yngste akademihold møder lørdag HB Køge i U17 Ligaen

FCM U17 var spilstyrende og skabte mange chancer i hjemmekampene mod OB og Lyngby, men i begge tilfælde måtte ulvene tage til takke med et enkelt point. Det har været frustrerende for såvel spillere som trænere, der i begge kampe må have følt at man stod på tærsklen til en åben dør - men bare ikke tog det sidste skridt.

- Vi gør så rigtig mange ting rigtigt, og det er også derfor vi kan tale om, at vi skal til at belønne os selv. Men ja, den sidste timing og beslutsomhed har manglet, og vi træner meget i at træffe de rigtige valg, når vi får bolden ind i de farlige zoner, fortæller Mads Buttgereit.

Det gjorde FCM U17 i den seneste udekamp, hvor Esbjerg på eget græs blev udraderet med cifrene 5-1. Her faldt alle de offensive tandhjul i hak, og den bedrift skal FCM U17 søge at kopiere på lørdag, hvor holdet gæster HB Køge.

Østsjællænderne indledte sæsonen med en flot 3-2 sejr ude over Randers, men de to måneder der er passeret siden da, har ikke budt på meget at glæde sig over. To point i syv kampe er det spartanske udbytte for ”svanerne”

- Det er et sted, hvor vi historisk har haft det lidt svært (seneste indbyrdes møde i Køge: 4-2 sejr til HBK, red.) . Jeg forventer at HB Køge vil spille aggressivt og med masser af power på en bane, der godt kan vise sig svær at spille kombinationsfodbold på. Vi skal vise, vi kan stå imod i duelspillet, og så vil vi prøve at undgå, at det bliver en kamp med en masse lange bolde, udtaler FCM U17’s cheftræner.

Buttgeriet må fortsat undvære Tobias Damtoft, der ikke ventes i aktion mere i efterårssæsonen - den kedelige konsekvens af lyskeproblemer. Der er kampstart på Køge Stadion lørdag kl. 12.00.