13.05.2017, 17:51 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U17 i medrivende deling

Ulvene var bedst i vild 3-3 kamp mod FCK

Da FCM U17 sidst mødte FCK rendte man ind i en 4-0 øretæve. Ved den lejlighed scorede FCK’s Tobias Pedersen efter fire minutters spil, og det var derfor forståeligt, hvis Svend Graversen følte sig lidt utilpas, da lørdagens kamp blev indledt på præcis samme måde – FCK’erne fangede FCM på en opstilling og Pedersen sendte bolden ind bag Enock Mawete i FCM-målet.

FCM U17 havde i første halvleg svært ved at få lagt pres på FCK, og det gav en urolig kamp, med chancer i begge ender, hvoraf størstedelen dog tilfaldt værterne.

To minutter før pausen lykkedes det imidlertid FCM at skabe balance på måltavlen, da et hjørnespark fra Tue fandt Noah Grøn Iversens pandebrask. 1-1.

- Jeg er ærgerlig over, at vi ikke var der fra start. Der blev ikke ydet 100 %, og der var alt for mange, der spillede afventende, og overlod det til makkeren at gøre noget afgørende, lød det fra Svend Graversen.

Opsangen til spillerne havde den ønskede virkning, men alligevel fik FCM en skidt start på anden halvleg. I forbindelse med et hjørnespark fik en flad bold lov til at trille hele vejen igennem FCM-feltet, inden Sebastian Fischer-Larsen til sidst tævede kuglen i nettet.

Det var et mål, der kunne og burde have afværget, men til alt held svarede FCM hurtigt tilbage. Nicolas Langberg Dyhr parkerede sin direkte modstander, og satte Noah Grøn Iversen op til afslutning, som blev reddet. Riposten kom dog direkte tilbage til Iversen, der uselvisk lagde bolden til rette for Christian Tue Jensen, der nemt udlignede.

Fight og frustrationer
Fem minutter senere bragte værterne sig igen foran, da Tobias Pedersen trak sig fri af John Philip Ndjate og flot bankede bolden op i krydset.

Målet ændrede dog ikke på, at momentum var tippet i FCM’s favør og efter 59 minutter udlignede ulvene for tredje gang i det, der havde udviklet sig til en rigtig god U17 kamp. I forbindelse med et FCM-hjørnespark reddede værterne bolden på målstregen, men Oskar Bloch sendte returbolden i mål.

Kampens næste højdepunkt indtraf blot tre minutter senere, da Casper Tengstedt i forbindelse med et returløb fældede en FCK’er og blev udvist – klart frispark, men at det skulle indbringe direkte rødt virkede som en overreaktion.

Det burde være en matchbold til FCK, men tværtimod lykkedes det FCM at bevare grebet med kampen. I de sidste tyve minutter kom ulvene frem til adskillige hjørnespark og to store chancer – først til Tobias Damtoft og siden til Noah Grøn Iversen, der på en friløber forsøgte at chippe bolden hen over FCK-keeperen, men lige akkurat ikke fik luft nok under bolden.

FCK kom modsat ikke frem til noget i kampens slutfase, og derfor sluttede det 3-3.

Dermed var det dog ikke slut på dramatikken, for efter slutfløjt syntes Noah Grøn Iversen at han ville veksle et par ord med kampens dommer, Benjamin Leander, om dennes præstation.

Det er sjældent en god idé, og det eneste der kom ud af det, var da også at Iversen fik sit andet gule kort, og dermed slutter sig til Casper Tengstedt i karantæneboksen til sæsonens sidste kamp – hjemmebaneopgøret mod Brøndby d. 10/6.

- Opgøret i dag er en kamp, vi skal vinde, men også en kamp, spillerne skal tage ved lære af, så de ikke en anden gang lader frustrationerne løbe af med dem, udtalte Svend Graversen.

FC København U17 - FC Midtjylland U17 3-3 (1-1)
4' 1-0 Tobias Pedersen
38' 1-1 Noah Grøn Iversen (oplæg Christian Tue Jensen)
42' 2-1 Sebastian Fischer-Larsen
44' 2-2 Christian Tue Jensen (oplæg Noah Grøn Iversen)
49' 3-2 Tobias Pedersen
59' 3-3 Oscar Bloch
62' Udvisning: Casper Tengstedt

FCM: Enock Mawete Mwimba - Japhet Sery Larsen, Oscar Bloch, Tobias Anker (43' John Philip Ndjate [FCM U15]) - Jonathan Dahl Bagger (57' Tobias Damtoft Andersen [FCM U15]) , Nicolas Hautorp Madsen, Christian Tue Jensen, Casper Tengstedt, Oliver Sørensen Jensen [FCM U15] (69' Mikkel Aaen Christiansen) - Nicolas Langberg Dyhr, Noah Grøn Iversen