01.09.2016, 21:40 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U17 i neglebider på Fyn

FCM U17 spillede mod OB sæsonens hidtil svageste kamp – men vandt

Første halvleg forløb som en åben slagveksling, og det var FCM der fik sat det først stød ind. Nicolas Dyhr stak bolden i dybden til Noah Iversen, der køligt lobbede bolden over OB-målmanden.

Atten minutter senere blev Christian Tue Jensen sat godt op af Gustav Isaksen, og han kvitterede ved at score til 2-0 fra en spids vinkel.

Det var også stillingen ved halvleg - og den var bedre end spillet havde været.

Ganske vist havde FCM U17 skabt flere gode chancer, men man havde slet ikke kunnet dæmme op for OB’s omstillinger, og kun en blanding af held og godt målmandsspil af Enock Mawete gjorde at FCM havde holdt nullet.

Det tog trænerteamet konsekvensen af, og anden halvleg blev med et FCM-hold der stod betydeligt lavere. Det gjorde det meget sværere for OB at spille på omstillinger, men betød samtidig at FCM opgav det offensive presspil og styringen med kampen.

3-0 og ikke-helt-færdig
Øvelsen så dog ud til at lykkes, da OB's Mads Baunkjær et kvarter før tid tog ulovlige midler i brug for at forhindre Casper Tengstedt i at bryde igennem. Det skulle han ikke have gjort, for ikke alene modtog fynboen sit andet gule kort, men Christian Tue Jensen sparkede også bolden direkte i nettet på frisparket – hans fjerde sæsonscoring.

Foran 3-0 og en mand i overtal burde den hellige grav være velforvaret, men minsandten om ikke OB straks fik reduceret i en situation, hvor FCM-forsvaret ikke så for godt ud.

Det så kun ud til at få kosmetisk betydning, men i sidste spilminut af den ordinære spilletid reducerede fynboerne igen, denne gang på et spark fra distancen, efter at FCM havde tabt en nærkamp. 2-3.

Overtiden blev præcis så nervebetonet, som man kunne forvente, og med femten sekunder tilbage af tillægstiden fik OB en stor mulighed for at udligne – men heldet var med FCM.

- Vi er rigtig glade for sejren, men må også være ærlige og sige, at vi ikke spiller godt i dag. Det ærgrer os, for vi ville gerne have fortsat de gode takter vi havde vist i de første to kampe, og både spille godt og vinde. Jeg synes OB havde fortjent bedre i dag, erkendte Svend Graversen.

Lørdag d. 10. september kl. 13.00 spiller FCM U17 sæsonens første hjemmekamp. Silkeborg er modstanderen.

OB U17 – FC Midtjylland U17 2-3 (0-2)
17’ 0-1 Noah Grøn Iversen (assist Nicolas Langberg Dyhr)
35’ 0-2 Christian Tue Jensen (assist Gustav Isaksen)
68’ 0-3 Christian Tue Jensen
68’ 1-3 Nicolai Skøtt
80’ 2-3 Laurits Lillemose

FCM U17: Enock Mawete – Lukas Giessing, Sebastian Nielsen, Oskar Bloch (41’ Jonathan Dahl Bagger), Frederik Lund – Nicolas Hautorp Madsen, Casper Tengstedt, Christian Tue Jensen (70’ Christoffer Bergmann) – Gustav Isaksen, Nicolas Langberg Dyhr, Noah Grøn Iversen