11.03.2017, 09:50 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

U17 i revancheopgør mod HB Køge i dag

Det er to ubesejrede mandskaber i forårssæsonen, som tørner sammen, når FCM U17 tager i mod tabellens bund, HB Køge

Lørdagens U17-opgør mellem FCM og HB Køge byder ikke blot på revanche fra midtjydernes nederlag i efterårssæsonen. Det er også to mandskaber, som er kommet fint fra start i det nye år, hvor ingen af holdene endnu har tabt i de to første kampe. FCM U17-træneren Svend Graversen er forud for opgøret mod HB Køge meget tilfreds med ulvenes opstart.

- I forhold til vores spillemæssige udbytte er vi nået længere, end hvor vi slap i efteråret. Jeg ser et langt mere stringent og homogent FCM-hold, som er begyndt at finde ind til det spil, der skal være kendetegnende. Det afspejler sig også i træningen, så alt i alt har opstarten været rigtig fin, siger Svend Graversen.

FCM har tilkæmpet sig fire point i de to første kampe. Her tog U17-drengene tre point i rivalopgøret mod Viborg, og senest blev det til en remis mod Esbjerg. Det efterlader midtjyderne på ottendeplads i en tæt pointkamp i midten af tabellen. FCM U17 har kun to point op til AaB på femtepladsen med færre spillet kampe end de andre hold i ligaen ud over FCK.  

Sidst FCM U17 krydsede klinger med HB Køge var i starten af sæsonen. Denne kamp endte 4-2 i sjællændernes favør, men HB Køge havde efterfølgende en svær efterårssæson, hvor de tabte samtlige kampe på nær to uafgjorte. Det har efterladt HB Køge i tabellens bund, men det nye år har givet et bedre resultatmæssigt billede af Køge-mandskabet.

Her startede de med at hente ét point på udebane mod topholdet Brøndby, og sidst blev det til 0-0 mod Viborg. Resultaterne er ikke gået ubemærket hen hos FCM-træneren.

- HB Køge har lagt på i forhold til deres holdmæssige præstation. De havde et svært efterår, hvor de kun vandt mod os, men det er et hold som knokler på, og det skal vi være forberedte på, siger Svend Graversen og uddyber:

- I forhold til en sejr bliver det afgørende, at vi ikke træder et skridt tilbage. Vi skal blive ved med at lægge på vores spil. Vi skal forsøge at fortsætte, hvor vi slap mod Esbjerg, forklarer Svend Graversen.