01.04.2017, 19:50 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: Rasmus Thomsen

U17: Iversen lynede fire gange i storsejr over OB

FCM U17 fortsatte forårets flow med en 6-2 sejr over OB, og FCM-angriberens fod var varm

”Det handler om at få omsat godt spil til point”. Sådan lød det fra FCM’s U17-træner Svend Graversen forud for lørdagens kamp, og træneren fik, hvad han bad om – med kryds og slange. For ikke nok med, at FCM kunne føje tre point til kontoen efter kampen mod OB. Det blev også til seks midtjyske kasser, men til at starte med skulle hjemmeholdet bruge nogle minutter på at finde rytmen.

- Vi fik en dårlig start på kampen og spillede ikke med det udtryk, som vi gerne ville. Det efterlod os i en kamp, som ikke var på vores præmisser de første ti minutter. Men som første halvleg så småt skred frem, tippede opgøret over til os, sagde FCM’s U17-træner Svend Graversen.

’Tippet’ kom i forlængelse af en god mulighed til Gustav Isaksen, men heldet var desværre ikke med den driblestærke FCM’er. Det blev alligevel ’startskuddet’ til en god FCM-periode, og målene faldt i en lind strøm.

Først var det Agger-drengen Noah Grøn Iversen som efter 15 minutter på grønsværen sparkede hjemmeholdet i front 1-0. Denne score fordoblede Sebastian Nielsen ti minutter senere. Efter en god halv time var den førstscorende FCM-angriber igen på pletten. Med fem minutters mellemrum udplacerede han OB-målmanden gange to og kunne gå til velfortjent pause med en hattrick i støvlerne. Dog nåede gæsterne at snige et enkelt mål med sig lige inden pausefløjtet til stillingen 4-1.

FCM’s Christian Tue var dog hurtig til at rette op på det sløsede spil, som gav OB’erne deres første mål. Han startede anden halvleg som fyr og flamme med en klassekasse til 5-0.  

I det 71’ minut fik OB’erne, ifølge FCM-træneren, et billigt straffespark, som Peter Lind udnyttede med en reducering til 5-1. Nede med fire mål kunne fynboerne dog stadig ikke ånde lettet op, for FCM’s Noah Grøn Iversen var ikke færdig med at sende kanonkugler afsted. Casper Tengstedt snød en blåstribet og fandt en fri Iversen, som fulgte op med sin fjerde scoring. Det blev også kampens sidste, og FCM U17 kunne smide hænderne i vejret med en storsejr på 6-2.

- Vi vandt fortjent i dag, og det er fedt at se, at vi både individuelt og kollektivt kan afgøre kampe. Vi spillede ikke vores bedste kamp, men det var høj kvalitet, som gav afkast. Alt i alt stor ros til drengene for at fortsætte det gode spil, vi har bygget op her i foråret, sagde Svend Graversen.  

FCM U17 – OB U17: 6-2 (4-1)
15’ 1-0 Noah Grøn Iversen
26’ 2-0 Sebastian Nielsen
32’ 3-0 Noah Grøn Iversen
37’ 4-0 Noah Grøn Iversen
44’ 4-1 Mathias Jørgensen
45’ 5-1 Christian Tue
71’ 5-2 Peter Lind Clement (straffe)
77’ 6-2 Noah Grøn Iversen

Advarsler:
20’ Nicolas Madsen
73’ Nicolai Skøtt

FCM U17: Enock Mwimba, Japhet Sery, John Philip Ndjate(41’ Alexander Sojic), Tobias Anker, Nicolas Madsen, Tobias Damtoft(61’ Frederik Christensen), Casper Tengstedt, Nikolas Dyhr, Christian Tue, Gustav Isaksen(23’ Sebastian Nielsen), Noah Grøn Iversen