08.03.2020, 14:14 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17 kæmpede bravt, men forgæves

Et tidligt rødt kort var udslagsgivende for FCM U17, der lørdag eftermiddag tabte 4-3 til AaB.

FC Midtjylland U17 – AaB U17 4-3 (1-1)
7' 0-1 Christian Wagner (Straffe)

32’ 1-1 Mikkel Tønnesen (Straffe)

52’ 2-1 Andreas Nibe

66’ 2-2 Oliver Ross

69’ 2-3 Oliver Ross

81’ 2-4 Christian Wagner

92’ 3-4 Mikkel Tønnesen (Straffe)

Rødt kort: 29’ Angelo Luca Nehme

FCM U17: Simon Madsen – Lasse Dahl (72’ Donavan Kafo Bagou), Andreas Bonnén, Zsombor Puskas, Angelo Luca Nehme – Pontus Texel (86’ Valdemar Byskov Andreasen), Andreas Nibe, August Priske (64’ Peter Kaiser), Danijel Djuric – Gustav Christensen, Mikkel Tønnesen

FCM U17 skulle forsøge at komme tilbage på sporet efter nederlaget mod Randers i forårspremieren, da de lørdag eftermiddag hjemme på Ikast Stadion tog imod AaB.

Hjemmeholdet startede kampen rigtig fint, men efter fem minutter fik gæsterne straffespark efter en forseelse begået i forbindelse med et hjørnespark. Det var den første reelle AaB chance, og den udnyttede Christian Wagner sikkert fra 11-meter pletten.

Scoringen slog dog ikke ulvene ud. De fortsatte ufortrødent. De satte sig på kampen, var gode på bolden og pressede AaB’erne højt, der havde svært ved at spille sig ud af det.

I første halvleg måtte Angelo Luca Nehme dog tidligt i bad, da han måtte nødbremse en AaB-kontra ved at tage fat i skulderen på en AaB-spiller på egen halvdel. Et tvivlsomt rødt kort, men ikke desto mindre ændrede det kampbillede for hjemmeholdet, der dog holdte fast i presspillet i resten af første halvleg. Det kastede en udligning af sig, da Mikkel Tønnesen udlignede på et straffespark, der blev begået på Danijel Djuric.  

Ulvene kom fint ud til anden halvleg og fastholdt presset, og det virkede som om, at AaB havde svært ved at fat sat et tryg på hjemmeholdet, som man ellers kunne forvente. Det kastede hurtigt en føring af sig, da Danijel Djuric fandt Andreas Nibe, der kunne sætte bolden sikkert i mål til 2-1.

Herefter virkede det som om, at kræfterne og koncentrationen slap op for ulvene. På kort tid vendte AaB 2-1 til 4-2, og det kunne ulvene ikke komme tilbage fra.

Mikkel Tønnesen reducerede til 4-3 på straffespark i tillægstiden og det tændte et lille håb i ulvene, der, hvis kampen havde været længere, lignede et hold, der kunne vende resultatet endnu engang.  

Ikke desto mindre måtte ulvene forlade banen med et nederlag, men cheftræner Claus Therkildsen havde efter kampen stadig en masse ros tilovers for sine spillere:

- Kæmpe ros til drengene for en god indsat. På trods af undertal i størstedel af kampen, så synes jeg vi havde vores andel af kampen, og at vi havde vi mere. Vi slider lidt med det i øjeblikket, men omvendt er der en masse nye, der får lov til at vise sig frem på holdet og det er jo altid positivt, lyder det fra cheftræneren.

FCM U17 skal i ilden igen næste lørdag den 14/3, når Vejle gæster Ikast Stadion.