30.05.2016, 16:25 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: FC Midtjylland

U17 klar til slutspurten

U17-talenterne led et tilbageslag i lørdags, men er opsatte på at slutte stærkt af. Tirsdag venter Haderslev

Lørdag blev en lettere nedslående dag for FCM U17.

Ikke så meget på grund af indsatsen i 0-1 nederlaget til FCK, for den var absolut godkendt, men fordi konkurrenterne FCN og AaB begge vandt deres kampe.

Det betyder at FCM U17 er gledet ned på fjerdepladsen og ikke længere selv kan afgøre, om holdet skal have medaljer.

Med ni point tilbage at spille om, er tingene dog langtfra afgjort, og Svend Graversen vælger fornuftigt nok at fokusere på de ting, han og holdet selv er herre over – i første omgang tirsdagens kamp mod Haderslev.

- Vi har givet os selv en presbold med nederlagene til AGF og FCK. Spillemæssigt var der klar fremgang at spore mod FCK, men for at gentage mig selv, så jagter vi stadig kontinuitet i vores præstationer, udtaler FCM U17’s cheftræner

Det yngste akademihold møder tirsdag Haderslev U17, der ligger sidst i U17 Ligaen. Sønderjyderne er den tredje modstander i et intenst slutprogram med fem kampe på 15 dage, og en sejr ligner et krav, for at holde liv i medaljedrømmene.

Det kan dog vise sig lettere sagt end gjort, for SønderjyskEs talenter er ved at være akklimatiserede til U17 Ligaen, og har – placeringen til trods - for vane at spille tætte opgør.

- Det bliver en helt anderledes kamp end kampen mod FCK. Vi skal være gode på bolden, og få nedbrudt deres defensive organisation, samtidig med at vi passer på, at vi ikke bliver offer for deres omstillinger, fortæller Svend Graversen og udtaler, at der blive roteret en del i forhold til FCK-kampen.

En af de spillere der står på spring til holdet er Gustav Kjeldsen. Midterforsvareren gik glip af FCK-kampen på grund af karantæne, som han er nu fri af. Derudover kan trænerteamet glæde sig over, at truppen er så godt som fri for skader.

Der er kampstart på banen ved Haderslev Idrætscenter tirsdag kl. 18.30.