24.11.2018, 21:19 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17 løb ind i endnu et nederlag

FC Midtjyllands U17-mandskab leverede en bedre præstation end mod Esbjerg, men måtte endnu engang gå tomhændet fra banen.

FCM U17 jagtede genoprejsning i sæsonens sidste ligakamp efter, at holdet i onsdag tabte med 3-2 hjemme til Esbjerg, hvor FCM-holdet ikke fandt niveauet. U17-drengene ønskede derfor at revanchere den præstation de leverede mod Esbjerg, samt at slutte efteråret godt af på hjemmebane, da de lørdag tog imod Lyngby på Ikast Stadion.

FCM-holdet leverede dog også en noget bedre præstation i dag end i onsdag. Ulvene havde spilovertag og flere gode chancer i løbet af kampen, men effektiviteten i afslutningerne manglede. Holdet formåede ikke at udnytte de chancer de fik og det blev udslagsgivende.  

Især i starten af anden halvleg tilkæmpede FCM’erne sig en stor chance. Aral Simsir gjorde godt forarbejde og spillede en holdkammerat helt fri i feltet, men hans afslutning gik lige forbi mål. En forspildt chance af FCM.

Effektiviteten og kvaliteten i afslutningerne var forskellen på de to hold i lørdagens opgør. Lyngby-holdet var nemlig uhyre effektive i det 68. minut, hvor Alexander Petræus efter en omstilling blev sendt i dyden. Lyngby-spilleren udplacerede Christopher ”Bobber” Møller i FCM-målet og sendte Lyngby i front.

Resultatet holdte til slutfløjt og dermed kunne Lyngby snuppe sin første udebanesejr i denne sæson.

- Vi slider lidt i det i øjeblikket. Jeg synes dog vi hang noget bedre sammen i dag. Især forsvarsmæssigt var der fremgang at spore. Vi får ikke udnyttet vores overtag i spil og chancer til scoringer. Det er den helt store forskel i dag, hvor effektiviteten i afslutningerne blev udslagsgivende. Lyngby eksekverede deres omstilling til mål, og selvom vi skaber målchancer, så er vi ikke dygtige nok til at udnytte dem, udtaler en skuffet Henrik Jensen efter kampen.

Resultatet betyder, at FCM overvintre på sjettepladsen i U17-ligaen, hvor man har 18 point efter 10 kampe. Inden holdet kan gå på vinterpause, venter der dog et pokalopgør i midtugen.

FC Midtjylland U17 – Lyngby U17 U17 0-1 (0-0)

68’ 0-1 Alexander Petræus

FCM U17: Christopher ”Bobber” Møller – Oliver Jeppe, Anders Kaiser, John Ndjate –Victor Bak (89’ Andreas Nibe), Oscar Fraulo, Frederik Christensen (70’ Frederik Heiselberg), Tobias Damtoft (55’ Jens Emil Fjendsbo), Victor Lind - Aral Simsir, Mads Hansen