07.06.2018, 11:45 | Af: FC Midtjylland | Foto: FC Midtjylland

U17 manglede kynisme

FC Midtjyllands U17-hold indkasserede et ærgerligt 6-1-nederlag onsdag aften

Efter U19-mandskabet fortjent var blevet hyldet på Ikast Stadion, var det U17-ulvenes tur til at forsøge at tage point fra Silkeborg. Missionen lykkedes imidlertid ikke, og FCM U17 indkasserede et stort nederlag i egen hule.

U17-mandskabet fik mildest talt en skidt start på kampen, og efter bare otte minutters spil bragte silkeborgenserne sig foran 3-0. Silkeborg-mandskabet formåede at score yderligere to gange inden pausefløjtet, og således gik FC Midtjylland til pause bagude med 5-0. 

- I første halvleg var der grundlæggende kynisme til forskel. Silkeborg var sindssygt farlige på omstillinger og scorede på de chancer, de havde. De var virkelig dygtige og skarpe. Vi var på hælene halvlegen igennem og var ikke gode nok til at omstille os hurtigt nok, forklarer akademitræner Martin Mark. 

I pausen blev der da også talt med store bogstaver i ulvenes omklædningsrum, og målet var at vinde anden halvleg. En målsætning der næsten lykkedes.

Efter endnu en dukkert i det 47. minut kom FC Midtjylland nemlig bedre efter det og fik reduceret til slutresultatet 6-1 i det 53. minut. Det var Emil Sand, der fik reduceret via en smart afslutning bag støttebenet. 

- Jeg synes, vi rejser os lidt mere og bliver bedre til at holde fast i bolden. Vi spiller os frem til chancer og får puttet en enkelt ind. Vi laver desværre bare for mange personlige fejl, og vi er der aldrig rigtig og rammer ikke topniveau. Det bliver bedre, men vi må erkende, at det var en off-day, siger Martin Mark.

- Vi må bare tage hatten af for Silkeborg, som udnytter vores svagheder. Vi skal være bedre til at stå sammen og agere som ét team, når vi møder modgang. 
Heldigvis er der en kamp igen om tre dage mod Vejle, og der forventer vi, at alle mand stepper op og har vasket det her resultat af, og det gør vi med en sejr mod Vejle, afslutter Martin Mark.

FC Midtjyllands kamp mod Vejle BK sparkes i gang klokken 15:15 i Vejle.

FCM U17 - SIF U17 1-6 (0-5)
'4 0-1 Eskild Dall
'6 0-2 Frederik Carstensen
'8 0-3 Frederik Carstensen
'15 0-4 Frederik Carstensen
'27 0-5 Frederik Carstensen
'47 0-6 Niclas Holm Pedersen
'53 1-6 Emil Sand

FCM U17: 
Valdemar Birksø - John Ndjate ('58 Rasmus Obling), Jens Emil Fjendsbo, Kristoffer Lund - Hanus Sørensen, Pyry Hannola ('50 Anders Kaiser), Frederik Christensen, Mads Hansen - Gustav Isaksen ('25 Tobias Damtoft), Aral Simsir, Emil Sand. 

Bænk: 
Tobias Damtoft, Rasmus Obling, Anders Kaiser.