08.05.2018, 13:54 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: FC Midtjylland

U17 møder den onde ånd

Optakt: FCM U17 møder onsdag AGF - et hold ulvene har haft det svært mod i de seneste sæsoner. For begge hold er der vigtige point på spil.

FCM U17 kan se tilbage på en veloverstået uge, hvor ulvene om onsdagen bookede en plads i finalen i DBU Jyllands U17 Pokal.

Det skete med en 2-1 sejr ude over topholdet i U17 Divisionen, AC Horsens, i en kamp hvor Erik Burai og Mads Kristian Hansen tegnede sig for FCM’s mål. I finalen venter lokalrivalerne fra FK Viborg.

Lørdag var ulvene så i aktion igen, da HB Køge gæstede Ikast Stadion. Sjællænderne voldte FCM U17 store problemer i første halvleg, men på en stærk anden halvleg levede FCM’erne op til favoritværdigheden og vandt 5-2.

Profiler på landsholdstjeneste
Det skete uden Nikolas Dyhr, Gustav Isaksen og Tobias Anker, der i disse dage deltager i U17 EM i England, og de tre profiler er derfor heller ikke til stede til lørdagens kamp mod AGF.

I århusianernes lejr er situationen identisk – her er det blot målmand Daniel Gadegaard Andersen, forsvarsspilleren Mikkel Møller Lassen og topscorer Gustav Mogensen, der er trukket i de rød-hvide farver.

Den forgangne uges kampe fik vist, at FCM U17 ikke får grus i maskineriet, selvom stærke kort er væk, og det bliver der brug for på onsdag på Fredensvang.

De århusianske guldkandidater tabte et skridt i guldkampen, da de i sidste runde spillede 2-2 mod Esbjerg, men har trukket sig sejrrigt ud af de sidste fire møder med FCM U17 – senest blev det til en 3-1 sejr i Ikast. Til gengæld er FCM U17 ubesejrede i foråret...

Hvilken af de to stimer får lov til at bestå? Det afgøres onsdag kl. 15.00 på AGF's anlæg.