22.04.2016, 22:55 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: FC Midtjylland

U17: Sekspointsopgør mellem formstærke mandskaber

FCM U17 tager lørdag imod AaB i en direkte duel om tredjepladsen

Ligesom FCM U19 har U17-holdet fået en glimrende start på foråret. Ganske vist blev det blot til et enkelt point i sidste rundes udekamp i Randers (2-2), men forud for det hentede FCM U17 tre sejre.

De ti point har bragt U17-holdet nærmere målet om en top3-placering, og nu venter der så en regulær seks points-kamp mod en anden medalje-bejler, AaB.

Nordjyderne er ligesom FCM ubesejrede i foråret og sidder i øjeblikket på tredjepladsen et point foran FCM, men også med en kamp mere spillet.

- Det bliver en spændende kamp, hvor jeg tror begge hold vil forsøge at praktisere deres sædvanlige spil. Vi vil prøve at sætte os på kampen, og de vil forsøge at ramme os på omstillinger, siger Svend Graversen, der ikke forventer, at nordjyderne vil stille sig tilfreds med uafgjort givet den tætte medaljekamp.

- Nej, det tror jeg ikke. Med uafgjort vil de være afhængige af vores resultater. Jeg tror, de vil gå efter sejren for selv at kunne afgøre det.

På skadesfronten er det lidt op og ned for FCM. Simon Petersen måtte melde forfald til Randers-kampen, og det er i skrivende stund uvist, om det er ham eller Frederik Nørgaard, der vogter målet i lørdagens opgør.

På plus-siden er det værd at hæfte sig ved, at Gustav Kjeldsen er klar igen. Midterforsvareren har haft en lidet misundelsesværdig start på sin FCM-karriere og har døjet med både kysse-syge og rygproblemer.

Den seneste tid har dog bragt bedring, og det var både en glad og lettet Kjeldsen, der gjorde comeback i anden halvleg af kampen i Randers – og i øvrigt leverede en god præstation. 

Der er kick-off på det gamle Ikast Stadion lørdag klokken 15.15.