08.03.2019, 10:00 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17: Spændende duel venter

FCM U17 skal søndag eftermiddag forsøge at følge op på den flotte sejr mod FCK i weekenden, når OB gæster Ikast Stadion.

FCM’s U17-hold startede foråret ud med et ærgerligt 4-1 nederlag til FC Nordsjælland på egen bane, men holdet rejste sig i seneste kamp og fik forårets første sejr ved at slå FCK med 3-2 på deres græs. Den præstation skal holdet nu forsøge at bygge videre på, når OB lørdag gæster Ikast Stadion. 

Fynboerne ligger placeret som nr. 6 i U17 Ligaen med 19 point efter 13 kampe. Dermed er de lige i hælene på FCM, der efter sejren mod FCK ligger nr. 4 med 21 point - 2 point mere end lørdagens modstander fra OB, der senest spillede 1-1 mod Silkeborg. Det tegner dermed til en tæt og lige dyst, hvor FCM skal spille kampen på sine præmisser, for det er ikke nogen dårlig modstander, der venter lørdag eftermiddag: 

- OB er en kvalitets modstander. De er et teknisk og fysisk stærkt hold med en tydelig spillestil. De vil være topmotiverede for at slå os, udtaler cheftræner Henrik Jensen om fynboerne.   

Cheftræneren har dog planen klar for et godt resultat mod OB:

- Det er vigtigt, at vi sætter vores eget præg på spillet mod OB. Kampen skal spilles på vores præmisser, for ellers er OB for god en modstander. Lykkes vi med vores presspil, gennembrudsspil og spil med bolden, så tror jeg også på godt resultat, lyder det fra cheftræneren.

Der er dermed lagt op til en spændende duel på Ikast Stadion, hvor hjemmeholdet med en sejr kan trække fra i toppen og ligaen, mens OB med en sejr kan skabe spænding og blive en del af topkampen i den danske U17 Liga. 

Der er kampstart kl. 15:15 på Ikast Stadion.