28.04.2016, 16:00 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U17: Stabiliteten er stadig afgørende

Sidst spillede U17-mandskabet en brandkamp i 2-0 sejren over AaB - takter som gerne skulle fortsætte på lørdag mod Vejle

Stabilitet har været nøgleordet for FCM U17 her i foråret, og indtil videre har det også kunne ses. I forårets første fem kampe er det blevet til 13 point ud af 15 mulige, og med sejren over AaB forrige weekend rykkede talenterne op på tredjepladsen foran netop AaB.

Vejle roder til gengæld rundt nede i bunden af tabellen, og sidst de to hold mødtes, blev det til en overbevisende 9-0 sejr til ulvene i Ikast. Det smertelige nederlag tror træner Svend Graversen vil betyde et meget opsat vejlensisk hold.

- Nederlaget de fik sidst må have gjort rigtig ondt, så jeg tror, vi kommer til at møde et Vejle-hold med ekstra sult efter at gøre det bedre på hjemmebane - og det skal vi selvfølgelig være klar til, fortæller Graversen.

Skal fortsætte det gode spil
En af ingredienserne til at holde Vejle væk fra fadet, bliver for FCM at holde fokus på sig selv og holde fast i det gode spil, som man senest kunne se mod AaB.

- Vi skal ud og fortsætte de gode takter og finde det gode offensive spil frem, som vi så mod AaB. Derudover skal vi forsøge at få yderligere stabilitet ind i vores spil, for vi har svunget for meget før hen. Men vi er nået langt her sidst på sæsonen, og det skal fortsætte mod Vejle, slår træner Svend Graversen fast.

Inden kampen på lørdag mod Vejle har FCM U17 to point ned til AaB på fjerdepladsen, der tager i mod Brøndby i Aalborg. Kigger man opad i tabellen har FCM syv point op til FCN på andenpladsen, men FCM har tre kampe i baghånden.

Der er kick-off på VB Parken klokken 15.15.