26.05.2016, 09:55 | Af: Martin Duus | Foto: FC Midtjylland

U17 tabte til et bedre hold

FC Midtjyllands U17-hold jagter andenpladsen, men på trods af en god anden halvleg mod AGF var det ikke nok, og det endte med et nederlag på 1-3

Sæsonen lakker mod enden, og derfor var kampen mod AGF en vigtig en af slagsen i bestræbelserne på at nå FC Nordsjælland, der er øjeblikket er fire point foran FCM. Ulvene har dog to kampe i hånden over for nordsjællænderne.

Dagens opgør begyndte ellers godt fra midtjydernes side. Allerede i løbet af de første fem minutter fik udeholdet tilspillet sig flere gode muligheder og kom snublende tæt på en enkelt gange, men forsøget blev reddet på stregen af AGF.

I stedet var det hjemmeholdet som tog føringen efter et kvarter med et rigtig godt spark fra den ene side af feltet. FCM havde tabt det momentum, de ellers havde forinden. Og det skulle blive ondt værre for gæsterne kort tid efter. AGF fik en omstilling, og da tilbageløbet svigtede, førte hjemmeholdet nu med to.

Resten af halvlegen blev en usammenhængende forestilling, hvor FCM havde svært ved at spille sig forbi AGF-presset, og spillet blev for individuelt.

Lige anden halvleg

Efter pausen var det et anderledes FCM-hold der kom ud, og der skulle ikke gå lang tid, inden der kom en af de chancer, som der skal scores på. Men chancen blev forspildt.

Den manglende skarphed udnyttede AGF til at bringe sig yderligere foran. Et hjørnespark blev headet ud af FCM-forsvaret og her tordnede en AGF'er bolden i kassen på en halvflugter - godt mål for de fremmødte tilskuere.

Selve halvlegen var mere lige end den første, og scoringen fik ikke FCM'erne til at tabe modet. Ti minutter før tid kunne Christian Tue Jensen velfortjent reducere til slutresultat 1-3 efter den klassiske opskrift med en bold skråt tilbage i feltet.

- Alt i alt taber vi til et bedre hold i dag, der er der for hinanden, og det er vi ikke. Det skal vi gøre bedre og anden halvleg var også bedre, men det er langt under det, vi skal præstere. Kampen illustrerer meget godt sangen om vores sæson, hvor det går op og ned, men det er bare der, vi er lige nu, konstaterede træner Svend Graversen.

Han skal sammen med resten af holdet på en svær opgave allerede på lørdag igen, da de nyligt kårede U17-mestre fra FCK venter på udebane.

AGF U17 - FCM U17 3-1 (2-0)

14' 1-0 AGF

22' 2-0 AGF

50' 3-0 AGF

71' 3-1 Christian Tue Jensen

Start-11: Simon Petersen, Aksel Smith-Petersen, Nicolai Damkjær, Gustav Kjeldsen (55' Lukas Giessing), Mathias Nors, Victor Torp, Mikkel Jakobsen, Christian Tue Jensen, Mads Carlsson (40' Nicolas Hautorp Madsen), Casper Tengstedt (40' Noah Grøn Iversen), Sebastian Buch Jensen