30.04.2019, 14:35 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17 tabte til Vejle

FCM U17 manglede skrapheden og løb lørdag ind i et nederlag, da man på eget græs tabte med 2-0 til Vejle U17.

Lørdag eftermiddag var FC Midtjyllands U17-mandskab igen i aktion i ligaen, efter at man i påsken opnåede en andenplads i Generation Addidas Cup i Dallas.

Lørdagens modstandere var Vejle, der tidligere på sæsonen slog ulvene med 4-0. Så det var en FCM-mandskab der jagtede revanche fra nederlaget i det første indbyrdes møde i sæsonen.

Det var en kamp, hvor tingene ikke rigtige gik de unge ulves vej. Præstation var til mere, og man skabte langt hen ad vejen gode chancer, men heldet udeblev for FCM U17. Undervejs fik holdet to mål underkendt, og det betød derfor, at et effektivt Vejle-hold tog sejren. Med to mål i anden halvelg kunne vejlenserne kører hjem med en 2-0 sejr i bagagen.

Første mål kom efter 69 minutters spil, da Vejles topscorer, Wahidullah Faghir, satte foden på et fladt indlæg sendte bolden ind bag Simon Vang i FCM-buret.

FCM jagtede udligningen, men Vejle lukkede og slukkede efter 82 minutter, da Magnus Haahr Hatting efter en omstilling træk ind i banen, trykkede af med højrebenet og udplacerede Simon Vang.

- Det er en kamp, hvor vi langt hen ad vejen præsterer rigtig fin. Langt hen ad vejen spiller vi en god kamp og skaber de chancer der skal til, men møder et enormt effektiv Vejle hold. Kigger man nuanceret på kampen, så er vi faktisk fint tilfreds med den indsats vi leverede. Vores præstation er helt okay, og vi lykkes fint med store dele af vores plan til kampen, men på dagen havde vi ikke den fornødne skarphed og marginaler til at få et udbytte af kampen. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, udtaler holdets cheftræner, Henrik Jensen.

Resultatet betyder, at Vejle overhaler FCM i U17-ligaen, og derfor er de unge ulve nu at finde på sjettepladsen i en tæt U17-liga. 

FC Midtjylland U17 – Vejle U17 0-2 (0-0)
69’ 0-1 Wahidullah Faghir 

82’ 0-2 Magnus Haahr Hatting 

FCM U17: Simon Vang - Mads Sansberg (62’ Jens Emil Fjendsbo), John Ndjate, Kristoffer Lund Hansen, Victor Bak Jensen – Simon Ulrik, Frederik Christensen, Anders Kaiser, Aral Simsir (73’ Frederik Heiselberg) - Tobias Damtoft (64’ Mikkel Tønnesen), Danijiel Djuric