03.05.2018, 15:00 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

U17 tager imod HB Køge

Lørdag klokken 15:15 spiller U17 hjemme mod HB Køge

Lørdag eftermiddag tager FC Midtjylland U17 imod HB Køge på Ikast Stadion med kampstart klokken 15:15.

Inden opgøret er ulvene placeret på en fjerdeplads i U17 Ligaen, mens HB Køge befinder sig på en 13. plads i tabellen. Køge-mandskabet har dog formået at drille topholdene i ligaen af flere omgange, hvorfor akademitræner, Martin Mark, forventer en vanskelig kamp.

- Det er et Køge-mandskab, der har leveret rigtig gode resultater mod topholdene, mens de har haft det sværere med at få point mod de lavest placerede hold i rækken. Sidst vi mødte dem, var vi også nede med 0-2, men fik det heldigvis vendt til sidst. Så vi ved, at Køge vil gøre det svært for os, så det bliver en vanskelig kamp, men samtidig en kamp på hjemmebane, vi glæder os rigtig meget til, fastslår Martin Mark.

Martin Mark og co. råder ikke over Tobias Anker, Gustav Isaksen og Nikolas Dyhr til opgøret, da trioen er til EM i England. Det bekymrer dog ikke den unge akademitræner.

- Jeg er meget fortrøstningsfuld trods de tre fraværende. Vi spillede os i pokalfinalen uden de tre, og der er mange andre på holdet, der går forrest og viser sig rigtig godt frem. Der er en god konkurrence på holdet, hvilket er utrolig vigtigt, afslutter Martin Mark.

U17-ulvenes seneste ligaoptræden resulterede i et 0-0-resultat i Brøndby, og det var første gang i sæsonen, FCM U17 gik fra banen uden at have scoret. U17-holdet har haft et imponerende forår og er fortsat ubesejret. 

Kampen fløjtes i gang klokken 15:15 på Ikast Stadion og kan følges via dette link: https://mycujoo.tv/video/fc-midtjylland