14.11.2018, 09:32 | Af: Nicolai Dupont | Foto: FC Midtjylland

U17-talent vinder kontroversiel bowling-turnering

Simon Ulrich Madsen vandt U17-holdets interne bowlingturnering med en score på 187 point.

Der var dømt holdhygge, da FC Midtjyllands U17-hold mandag aften rykkede dagens træning indendørs. 

Udover de anderledes rammer, så var fodbolden også byttet ud med en lidt tungere en af slagsen for en gangs skyld. Der var nemlig dømt bowlingaften for hele truppen.

Spillerne fik endda mulighed for at tage kampen op med både cheftræner Henrik Jensen, assistenttræner Mathias Rahbek, og målmandstræner Kim Kruse.

Tætte dueller og forsvundet assistent

Som kampen skred frem, endte cheftræneren i en tæt duel med Aral Simsir, der i sidste runde måtte se sig slået med 10 point. 

Mathias Rahbek havde en heftig duel kørende med John Ndjate. Efter sin sidste runde forsvandt assistenttræneren fra banen med en snæver føring. Ndjate havde dog stadig sin tur til gode, men uheldigvis for forsvarsspilleren, så løb tiden ud, lige som det blev hans tur. En hård skæbne for Ndjate, der måtte erkende nederlaget over for Rahbek, der på forunderlig vis var vendt tilbage til banen på dette tidspunkt. 

Ifølge en anonym kilde blev Rahbek spottet i tæt dialog med den baneansvarlige kort inden John Ndjates sidste tur. 

I mellemtiden vandt Kim Kruse begge sine kampe på aftenen. Og til trods for journalistens tilstedeværelse, sikrede målmandstræneren sig, at alle i og omkring Ikast fik det at vide.

Imponerende vinder

Aftenens helt store vinder blev dog Simon Ulrich Madsen, der nåede op på imponerende 187 point og derved blev turneringens topscorer. 

Efter kampen overrakte assistenttræneren på symbolsk vis en bowlingkugle til aftenens vinder, der nu kan kalde sig forsvarende bowlingmester på U17.