19.09.2018, 21:18 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U17 tog sæsonens anden sejr

FC Midtjyllands U17 mandskab slog her til aften Randers Freja med 1-2 på udebane og sikrede sig dermed sæsonens anden sejr

FC Midtjyllands U17-mandskab tabte i sidste uge med 0-1 til lokalrivalerne fra Silkeborg i en kamp, hvor man manglede den sidste skarphed foran mål. Derfor var der før kampen fokus på at levere en god offensiv præstation for ulvene i dagens kamp mod Randers Freja.

FCM viste også store offensive kvaliteter kampen igennem og fik sågar en rigtig god start på opgøret, da Oscar Fraulo sikrede ulvene føringen efter blot tre minutters spil. Med et ydersideskud ude fra distancen bragede han bolden op i det nærmeste målhjørne og sikrede dermed ulvene føringen.

FCM bevarede kontrollen og boldbesiddelsen efter føringsmålet, men havde kampen igennem svært ved at lukke ned for de defensive dødbolde. Dette førte også til en udligning for Randers Freja.

Efter 37 minutters spil tilkæmpede Randers sig et frispark i siden af banen. Her kom Sebastian Rasmussen først på bolden i det bageste hjørne, og han kunne heade udligningen i kassen.

FCM skabte dog mange chancer og fastholdte boldbesiddelse kampen igennem, og i slutfasen gav det pote. Victor Lind lagde en stikning ind i feltet, og her kom Mads Kristian Hansen først på bolden og sendte bolden mod det lange hjørne tæt under mål. Dermed var ulvene atter i front, og den føring holdte resten af kampen.

Dermed kunne FCM gå fra banen med sæsonens anden sejr, efter en kamp hvor man var kontrollerende og dominerende det meste af kampen, hvilket giver holdet en god fornemmelse i det videre løb. Til gengæld skal der arbejdes på de defensive dødbolde:  

- Stor kredit til spillerne for denne kamp. Jeg er meget tilfreds med den måde vi kontroller kampen på. Vi kontroller dem og har boldbesiddelsen i det meste af kampen. Samtidig lukker vi ned for deres omstillinger. Vi får skabt chancer nok til at lave flere mål. Overordnet set er jeg tilfreds med det offensive spil. Til gengæld er jeg ikke tilfreds med de defensive dødbolde. Dem havde vi store problemer med kampen igennem, og det er også det, der fører til udligningen. Det skal der arbejdes på, udtaler træner Henrik Jensen efter kampen.

Randers Freja U17 – FC Midtjylland U17 1-2 (1-2)
3’ 0-1 Oscar Iuigi Fraulo

37’ 1-1 Sebastian Rasmussen

74’ 1-2 Mads Hansen

FCM U17: Christoffer ”Bobber” Møller – Kristoffer Lund, Anders Kaiser, John Ndjate – Simon Madsen (46’ Simon Madsen), Oscar Fraulo, Frederik Christensen, Mads Hansen, Zacharias Sørensen (62' Aral Simsir) - Victor Lind, Tobias Damtoft (69’ Victor Bak)

Næste opgave for U17 er på lørdag, hvor holdet rejser til Århus for at møde AGF. Her er der kampstart kl 14.45.