03.06.2016, 09:30 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U17: Vi skal gøre det færdigt vi selv kan

Med to kampe tilbage af sæsonen og medaljer mere end inde for rækkevidde, er der stadig masser at spille for, når FCM U17 tager til Silkeborg lørdag

Det har været en lidt ujævn sæson for det yngste akademihold, der skiftevis har præsteret fremragende og mindre godt. Nu spidser det midlertidigt til for U17-holdet, som i øjeblikket indtager bronzepositionen, men stadig med mulighed for både sølv og den kedelige fjerdeplads.

Derfor er der fra trænerteamets side også fokus på at gøre det, som holdet selv har indflydelse på frem for at skele for meget til tabellen.

- Vi skal gøre de ting færdige, som vi selv kan, og vi skal forsøge at holde det momentum, vi har opbygget i de seneste kampe mod først FCK og så SønderjyskE, lyder det klart fra træner Svend Graversen.

Sidst holdet mødte de kommende værter fra Silkeborg i ligaen blev det til et stort 0-4 nederlag på hjemmebane. I pokalen fik ulvene dog revanche, men kendskabet til modstanderen er ikke det, som bliver mest afgørende tror træneren.

- Det afgørende bliver, at alle stepper op og leverer en god præstation, så vi selv har gjort det, vi kunne i de sidste kampe her. Så må vi se med de andre resultater bagefter, siger Svend Graversen.

Lørdag bliver der fløjtet op klokken 15.15 på Søholt Idrætsanlæg til en dyst om tre vigtige point.