07.06.2016, 12:40 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U17: Vi skal slutte godt af

FC Midtjyllands U17-hold spiller i morgen sin sidste kamp i liga-regi og jagter bronzemedaljen i Esbjerg, mens det fredag gælder pokalfinalen

Storsejren på 5-0 over Silkeborg bragte det yngste akademihold et enkelt point fra tredjepladsen og metal før sidste spillerunde. Det betyder dog også, at holdet er afhængig af, at AaB, som i øjeblikket ligger til bronze, smider point i deres sidste opgør hjemme mod mestrene fra FC København.

Hvordan det går med konkurrenterne er dog noget, der kommer i anden række for trænerteamet, fokus er på egen præstation først.

- Det er den sidste kamp i ligaen, og vi vil selvfølgelig rigtig gerne slutte godt af. Vi skal prøve at spille ligesom i de seneste kampe, hvor spillet har fungeret godt og forsøge at dominere mod Esbjerg.

- En sejr er påkrævet, hvis vi skal have en chance for bronzemedaljer, men vi må se til de andre kampe bagefter, siger cheftræner Svend Graversen.

Sidste gang de to hold mødtes i Ikast endte det 2-2. Opgøret onsdag fløjtes i gang klokken 18.30 på Veldtofte Idrætspark.

FCM U17 er dog ikke helt færdige med at spille fodbold, selvom ligaen stopper. Holdet har nemlig spillet sig helt frem til U17-pokalfinalen mod Vejle, og den dyst finder sted på Givskud Stadion fredag klokken 17.30.

For dem, der vil støtte drengene, er adressen på Givskud Stadion, Stadionvej 15, Givskud, 7323 Give.