05.05.2016, 13:48 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U17: Vil revanchere sidste weekends nederlag

I sidste uge tabte talenterne knebent 1-2 til Vejle. Det skal vendes til sejr i Lyngby på lørdag

Udebanekampene kan U17-holdet lige så godt vende sig til. Foruden kampen i Lyngby vil der i fem af de sidste seks kampe af U17-ligaen stå fremmed græs på menukortet.

Sidste gang gik det meget godt mod de kongeblå fra Sjælland. På hjemmebanen i Ikast blev det til en komfortabel 4-0 sejr, og det må gerne gentage sig for at holde afstand til netop Lyngby, der er placeret på fjerdepladsen et point efter FCM på tredjepladsen.

 - Det bliver en meget svær kamp, for vi mangler mange spillere og har ikke den bedste udebaneform i øjeblikket. Sidst spillede vi rigtig godt og er foruden kampen mod Vejle inde i en god periode. En udesejr vil se godt ud på flere måder, så vi kan få revancheret kampen mod Vejle, siger træner Svend Graversen.

 Spillere til EM
De manglende spillere er ikke ude med skader, men tværtimod afsted med U17-landsholdet til EM i Aserbajdsjan. Det drejer sig om Andreas Poulsen (Ikast KFUM), Nicolai Damkjær (Holstebro Boldklub), Victor Torp (Lemvig GF), Lukas Giessing og Sebastian Buch Jensen. Første kamp for dem til slutrunden er i morgen mod Frankrig.

Men i stedet for at se problemerne i den manglende bredde, glæder træneren sig til at se, hvem der så vil træde frem.

- Det bliver en udfordring med mange ude, men det er altid spændende at se, hvem der så griber ind og fylder hullerne ud. Men det bliver en presset trup, og vi har også en enkelt i karantæne, forklarer Svend Graversen, der i truppen har måtte tage flere U15-spillere med til Lyngby.

Opgøret i det sjællandske begynder klokken 15.15 på lørdag.