18.09.2017, 15:26 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

U19-anfører underskriver femårig kontrakt

Victor Torp og FC Midtjylland er blevet enige om en femårig aftale

Midtbaneprofilen på U19-mandskabet kom til FC Midtjylland fra samarbejdsklubben, Lemvig GF, og tager nu fem år mere i det midtjyske på en fuldtidskontrakt. 

- Jeg er rigtig glad for at have underskrevet en fuldtidskontrakt med FC Midtjylland. Jeg tror på, det er klubben for mig i et fremadrettet perspektiv, og jeg ser rigtig gode udviklingsmuligheder i Midtjylland. Klubben har vist gang på gang, at de tør give unge spillere chancen, og det har selvfølgelig været en vigtig overvejelse for mig, fortæller Victor Torp.  

Også akademichef Flemming Broe er meget tilfreds med kontraktforlængelsen og har stor tiltro til Torps videre udvikling.

- Victor er en teknisk meget velfunderet spiller med et imponerende blik for spillet. Desuden har han udviklet en helt ekstraordinær kompetence omkring spark og standarder. Han har lavet nogle vanvittige mål i U19 Ligaen og i Youth League. Det at få et frispark uden for feltet er næsten lig et straffespark - eller i hvert fald en meget stor chance - med Victor på holdet. Her viser han enorm kvalitet og er meget giftig, fortæller Flemming Broe. 

Foruden sine fodboldmæssige kvaliteter, har Victor Torp benene solidt plantet i den midtjyske muld.

- Victor har den helt rigtige tilgang til sin sport. Han hviler i sig selv og er god til at holde fokus på det, han kan gøre noget ved. Han må siges at være prototypen på at håndtere presset og agere professionelt – sin unge alder til trods.

I februar kom unge Victor Torp med superligatruppen på træningslejr i Dubai, og her blev det til 90 minutter mod BK Häcken, hvor stortalentet leverede en assist. Victor Torp repræsenterer desuden de rød-hvide farver, og det er blevet til i alt 16 kampe i U-landsholdsregi.