08.01.2019, 14:00 | Af: Nicolai Dupont | Foto: FC Midtjylland

U19-cheftræner forlænger aftale med Ulvene

Claus Therkildsen har fået forlænget sin kontrakt med FC Midtjylland, så den nu gælder frem til vinteren 2021.

Claus Therkildsen blev i efteråret cheftræner for FC Midtjyllands U19-hold efter Kenneth Andersens tiltrædelse i superligatruppen. Den opgave har midtjyden løftet i en sådan grad, at klubben nu har valgt at forlænge hans kontrakt med tre år. Frem til sommer bliver han i rollen som U-19-cheftræner.

Claus Therkildsen har i løbet af efteråret ført U19-holdet videre til play off-kampene i Youth League. Efter to samlede sejre på 4-2 over henholdsvis Bohemians FC og Hamilton Academical Youth venter nu AS Roma i næste runde af ungdommens Champions League. 

I U19-ligaen er cheftræneren fortsat ubesejret og Ulvene overvintrer på førstepladsen – fem point foran nærmeste konkurrent fra AaB.

Derfor er det da også en cheftræner med en fast plan, der har takket ja til forlængelsen.

”Målet er stadig det samme. Min fornemste opgave er at gøre spillerne individuelt bedre. Og når de bliver bedre, bliver produktet forhåbentlig også flere sejre,” siger Claus Therkildsen. 

Akademidirektør Flemming Broe har været meget tilfreds med Therkildsens lederskab på U19-holdet.

”Vi er glade for, at vi har kunnet lave en længere aftale med Claus. Han arbejder meget målrettet og dedikeret, og så er han faldet rigtig godt til på kontoret. Han passer glimrende ind i klubbens kultur og værdisæt. Med den her kontrakt har Claus dedikeret sig fuldt ud til trænerrollen, og det, er vi glade for, bliver i FC Midtjylland,” siger Flemming Broe.

Claus Therkildsens første kamp som fast U19-træner bliver mod AS Roma i UEFA Youth League den 20. februar klokken 14.