06.05.2016, 11:40 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: Getty Images

U19: Fortsætte det gode offensive spil

FCM U19 spillede flot angrebsfodbold i sidste weekend og scorede fire mål. Takterne skal gerne fortsætte mod Lyngby for at tage sejren

De forsvarende mestre ligger på andenpladsen og kan med en sejr over Lyngby gå forbi FC Nordsjælland på den øverste plads. Opskriften bliver at følge op den fornemme sæsonstatistik i ligaen, der indtil videre hedder næst flest scorede mål og færrest mål i mod.

Men opgaven mod hjemmeholdet fra Lyngby bliver ikke let, da de går indtil mødet med seks kampe i streg uden nederlag. I sidste opgør slog FCM dog de kongeblå med 4-2.

- Lyngby er inde i en god periode og har lagt på sit spil siden vi mødte dem sidst. Men vi skal fortsætte vores gode offensive spil med at skabe mange chancer, og så skal vi så sørge for at være skarpe oppe foran i afslutningsfasen.

- På det defensive område skal vi undgå og sørge for, at kampen ikke bliver en omstillingskamp, lyder det fra FCM-træner Kenneth Andersen, der kan finde opbakning i de kun 13 mål, som holdet hidtil har lukket ind.

Truppen til opgøret mod Lyngby har en enkelt tilføjelse siden sidste lørdag, da Alexander Munksgaard igen er med.

Kick-off er klokken 13.00 på Lyngby Stadion.