15.05.2017, 22:39 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

U19: Fuld fokus på Brøndby

Næstsidste hjemmekamp hedder Brøndby U19, og der er vigtige point på spil i jagten på topplaceringer

’Humøret er godt’. Sådan lyder det fra FCM’s U19-træner Kenneth Andersen oven på mandagens træning.

U19-mandskabet kunne i weekenden sætte tre vigtige point ind på kontoen efter en 0-2 sejr på udebane mod FC København. Løverne måtte indkassere sæsonens første hjemmebanenederlag, og med sejren melder ulvene sig atter ind i mesterskabskampen.

I toppen af U19-ligaen ligger Esbjerg og FC København side om side med 46 point i 20 kampe. Midtjyderne placerer sig på tredjepladsen med 42 point – de har dog spillet en kamp mindre end Esbjerg og FCK. Dermed kan ulvene lægge yderligere pres på konkurrenterne i toppen af tabellen tirsdag eftermiddag, når de møder Brøndby på hjemmebane.

- Det er vigtigt, at vi har fuld fokus på Brøndby – og kun kampen mod dem, siger Kenneth Andersen og uddyber:

- Vi er selvfølgelig ovenpå efter weekendens sejr, men skal vi hive en sejr hjem tirsdag, gælder det koncentreret indsats og fokus på eget arbejde. FCK og Esbjergs resultater kan vi alligevel ikke gøre noget ved.

Brøndby U19 placerer sig i midten af tabellen på en 6. plads. Her er det blevet til 24 point i 19 kampe. Sidst ulvene mødte de blå-gule var i december på Brøndby Station. Det endte i en tæt fight, som faldt ud til FCM’ernes fordel med en 1-2 sejr. Og FCM-træneren forventer en duel af samme kaliber tirsdag eftermiddag.  

- Vi tager det seriøst som altid og har kæmpe respekt for det Brøndby-hold, som vi møder i dag. Det er det samme hold, som blev mestre som U17, så jeg forventer en svær og tæt kamp, siger Kenneth Andersen.

Der er kick-off mellem de to mandskaber tirsdag den 16. maj klokken 15.00 på Ikast Stadion.