08.03.2019, 10:00 | Af: Ryan Svale Andersen | Foto: FC Midtjylland

U19: Fuld fokus på OB

FCM U19 har fået en fornem start på foråret med en 3-0 sejr mod FCK, og lørdag skal holdet forsøge at ride videre på bølgen, når OB venter på Ikast Stadion.

De forsvarende danske U19-mestre fra FC Midtjylland har fået en fremragende start foråret. Først spillede holdet sig videre i UEFA Youth League ved at slå Roma ud, og holdet fulgte i ligaen op ved at slå FCK med 3-0 på løvernes egen bane. På onsdag venter historiens største kamp, når Manchester United gæster MCH Arena i ottendedelsfinalen i Youth League. Men selvom storkampen mod Manchester United venter forude, så er alt fokus på OB:

- Den klart vigtigste kamp lige nu er den på lørdag mod OB, slår holdets cheftræner, Claus Therkildsen, fast

Og holdet har dog også god grund til at holde fuldt fokus på lørdagens modstander. For fynboerne har fået en rigtig god start på foråret. Således har man slået Silkeborg med 5-0 og Brøndby med 1-0 senest. De resultater placerer odenseanerne på en femteplads i den danske U19-liga, hvor de med en sejr over FCM på lørdag kan spille sig med i top tre-ræset. Det seneste indbyrdes opgør mellem de to mandskaber var også ganske tæt, men her løb ulvene afsted med 3-2 sejr. Der er dermed igen lagt op til en tæt og spændende duel på lørdag imod en stærk modstander:

- Vi forventer en sindssyg stærk modstander i OB på lørdag. De har fået en god start på foråret, og de er en modstander, som var dygtige i vores første indbyrdes møde i efteråret. Det bliver en intens kamp med masser af fysik, og det skal vi være klar på at håndtere. Vi slår OB, hvis vi får vores individuelle styrker sat i spil og får bragt en masse energi i kampen. Derudover skal vi fastholde nogle af de ting, som vi har været dygtige til både i efteråret og her i starten af foråret - vores presspil og vores spil med bolden, udtaler Claus Therkildsen.

Der er kampstart kl. 13:00 på Ikast Stadion.