27.05.2016, 14:30 | Af: Martin Duus Horslund | Foto: FC Midtjylland

U19: Gøre det vi har gjort hele sæsonen

Når FCM U19 på lørdag drager mod København, er det ikke kun tre point, der er på spil, for bare et enkelt af dem vil nemlig sikre et nyt mesterskab til hedens talentflok

Det er nemt at sætte forventninger højt og forsøge at finde grund til, at FCM på lørdag bliver danske mestre. Ulvene har vundet de sidste fem kampe i streg og modsat har hjemmeholdet fra FCK tabt de seneste fem.

Der er over 25 point imellem holdene, og ved det det seneste møde i Ikast vandt FCM, 4-1. Den gode statistik får dog ikke træner Kenneth Andersen til at behandle kampen mod københavnerne på nogen anderledes måde end andre.

- Det er klart, at vi er tæt på mesterskabet set udefra, men vores tilgang og mindset til kampen skal være den samme, som den har været gennem hele sæsonen. Vi skal holde vores indbyrdes aftaler med hinanden og arbejde stenhårdt som hold, forklarer træneren, inden han går videre til modstanderen.

- Opgaven bliver ikke let, for FCK er et rigtig godt hold, der især er godt organiseret med stor fysik. De er inde i en halvdårlig stime lige nu, men vi skal holde fokus på os selv, så vi kan sikre minimum det ene point, der skal til for at tage mesterskabet, lød ordene fra Kenneth Andersen.

Det vigtige opgør begynder klokken 15.15 på banerne ved KB's anlæg. Kort forinden. klokken 14.00. spiller de nuværende to'ere fra FC Nordsjælland i Odense og vil med pointtab også sende mesterskabet til FC Midtjylland.