07.09.2018, 12:00 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: FC Midtjylland

U19-holdet flytter træning til samarbejdsklub

I forbindelse med Idom-Råsted IF's 75-års jubilæum træner de kommende FCM-stjerner hos samarbejdsklubben

Den 3. oktober indleder FC Midtjyllands U19-mandskab på MCH Arena rejsen i Youth League, som er Champions League for U19-hold, og modstanderen i første runde er irske Bohemians.

Forberedelserne er allerede i gang, og tirsdag den 11. september flytter U19-spillerne træningen til Idom-Råsted IF. Det sker i anledning af samarbejdsklubbens 75-års jubilæum, og der bliver rig lejlighed til at komme helt tæt på de kommende stjerner hos FC Midtjylland.

- Holdet har et fint og stort potentiale, og der er mange landsholdsspillere med, siger cheftræner Kenneth Andersen og nævner det danske U18- og U19-landshold.

- Men der er også landsholdsspillere fra Færøerne, Cypern, Island, Finland, Ungarn, og det hele toppes af vores nigerianske spillere, siger Kenneth Andersen.

Udover at følge træningen og komme tæt på spillerne, vil der også være et indlæg ved FC Midtjyllands Top A-træner Søren Bjerg, som om nogen kender til overgangen fra akademiet til seniorfodbold på højeste niveau.

FC Midtjyllands U19-mandskab er forsvarende dansk mester, og holdet er kommet godt i gang med den nye sæson - to sejre af to mulige er det blevet til. Først 3-2 på udebane mod OB, derefter en hjemmesejr på 2-0 over FC Nordsjælland, og både Casper Tengstedt og Gustav Isaksen er på topscorerlisten med to scoringer hver.