30.09.2017, 19:18 | Af: Karen Buhl | Foto: FC Midtjylland

U19 i pointdeling efter overtidsscoring

FCM U19 spillede 3-3 mod Lyngby BK i en kamp med store chancer i begge ender, men hvor skarpheden manglede for ulvene

Efter et ærgerligt 3-3-resultat ude mod Esbjerg i seneste runde, skulle U19-ulvene i dag rejse sig mod Lyngby BK. 

Første halvleg blev en rodet affære med store afbrændere i begge ender. Aziz Essaisi bringer dog hjemmeholdet foran efter 14 minutters spil. Mikkel Jakobsen kommer på bolden i et pres og sender Aziz i dybden, som scorer sikkert.  

- Det er et rigtig flot mål, Aziz laver. Vi kommer til de chancer, vi gerne vil, men er bare ikke skarpe nok på den sidste tredjedel af banen. Taktisk set, får vi ikke sat vores pres rigtigt, og det bruger vi alt for lang tid på at få styr på, fortæller U19-træner Kenneth Andersen. 

Holdene går til pause med et 1-1-resultat. Her har FC Midtjylland fokus på at justere presspillet. I anden halvleg producerer ulvene fortsat et hav af chancer, og Casper Tengstedt får udnyttet et indlæg af Sebastian Buch og bringer ulvene foran med 2-1.

- Drengene får rettet presset fint til i anden halvleg, og vi får lagt trykket langt bedre. Det udmønter sig heldigvis i en 2-1-scoring, og der skal vi bare lukke kampen. Det formår vi desværre ikke i dag, fortæller U19-træner Kenneth Andersen.

I stedet udligner Lyngby og kommer senere også foran med 3-2 i det 90. minut ved Emilio Stuberg Simonsen. Christian Tue Jensen får dog udlignet i overtiden til slutresultatet 3-3 på en repost i feltet. 

- Set over hele kampen er jeg ærgerlig over, at vi ikke vinder i dag. Vi har den helt rigtige indstilling i dag, men kvaliteten er ikke god nok, og det gælder i begge ender af banen. Offensivt får vi ikke truffet de rigtige beslutninger, og defensivt er vi ikke kyniske nok, afslutter Kenneth Andersen.

FC Midtjylland U19 skal først i aktion igen den 21. oktober, når de møder F.C. København ude.

FC Midtjylland U19 – Lyngby BK U19 3-3 (1-1)
14' 1-0 Aziz Essaisi (Assist: Mikkel Jakobsen)
19' 1-1 Emilio Stuberg Simonsen
59' 2-1 Casper Tengstedt (Assist: Sebastian Buch)
78' 2-2 Simon Møller Vollesen
90' 3-2 Emilio Stuberg Simonsen
90'+2 3-3 Christian Tue Jensen

FCM U19: Oliver Ottesen, Uzochukwu Henry Unuorah, Nicolai Damkjær, Japhet Sery Larsen, Gustav Kjeldsen, Aziz Essaisi, Nicolas Madsen, Casper Tengstedt (66' Christian Tue Jensen), Mikkel Jakobsen, Antonis Martis (84' Jonathan Dahl Bagger), Sebastian Buch Jensen

Advarsler (FCM): Nicolas Madsen, Sebastian Buch Jensen, Mikkel Elbæk Jakobsen