22.08.2019, 14:39 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: FC Midtjylland

U19: ikke nødvendigt at ændre meget

Optakt: U19 jagter sæsonens første sejr mod Randers

U19 måtte sidste lørdag se tre point forvandlet til et, da Silkeborg udlignede til 2-2 i sidste spilminut. En ærgerlig afslutning på en sæsonpremiere, hvor U19 cheftræner Henrik Jensen ellers var godt tilfreds med holdets udtryk – en opfattelse der ikke ændrede sig efter at han og trænerstaben havde genset optagelserne fra kampen:

- Vi får lagt spillet op på deres banehalvdel og har 25 afslutninger mod 8 til dem, så vi skal være lidt mere effektive, men ellers fik vi bekræftet, at det var en rigtig fin indsats, fortæller Henrik Jensen.

Nu venter et opgør mod Randers, der traditionelt mønstrer et godt organiseret, driftsikkert mandskab. Umiddelbart ser det dog ud til at kronjyderne har løsnet de taktiske bånd en anelse, i hvert fald har holdet leveret en frisk og seværdig omgang fodbold i de to kampe, de allerede har spillet.

Her blev det først til et 4-3 nederlag til Vejle og i seneste runde tabte man 4-1 til AaB.

- Jeg har kigget på deres kamp mod AaB, hvor de leverer en rigtig god indsats – faktisk lå de højere på expected goals end AaB, set over de 90 minutter. Så det er afgjort et hold med nogle kvaliteter, vi skal være opmærksomme på, og jeg forventer en tæt og intens kamp, siger Henrik Jensen.

FCM-træneren må undvære fire spillere til opgøret. Frederik Christensen og Hanus Sørensen er fortsat ude, og har fået selskab af Oche Odeh og Emil Sand. På plussiden er Gustav Isaksen kommet sig helt over den håndskade, der har hæmmet ham under opstarten.

Der er kampstart på Ikast Stadion lørdag kl. 13.00