22.04.2016, 23:00 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: FC Midtjylland

U19: Interessant styrkeprøve for FCM-maskinen

Ulvene har gjort rent bord i forårets kampe i U19 Ligaen. Kan rivalerne fra AaB kaste grus i det velsmurte maskineri?

FCM U19 spillede i lørdags forårets første kamp på græs, og uden at ramme topniveauet hentede ulvene alligevel en forholdsvis sikker 2-0 sejr i Randers – holdets fjerde sejr ud af fire mulige i foråret.

Andetsteds tabte topholdet FCN med 2-0 til FCK, og det betyder, at FCM nu er inden for fire points rækkevidde af Farum-klubben, vel at mærke med fire kampe færre spillet.

De forsvarende mestre får dog deres sag for i lørdagens kamp mod AaB. Nordjyderne udraderede i sidste runde Vejle med 5-0 og er en del af den kvartet, der ser ud til at skulle fordele medaljerne mellem sig.

Da de to hold i efteråret mødtes på AaB’s anlæg på Hornevej, resulterede det i en 4-1 sejr til FCM. Cifrene gav et ikke helt retvisende billede af en tæt kamp, og ifølge Kenneth Andersen skal FCM U19 være på mærkerne, hvis sejren skal gentages:

- AaB er dygtige til at få sat deres spil op, og hvis ikke vi får lagt presset ordentligt, kommer vi til at løbe efter dem. Kan vi komme først på bolden, tror jeg til gengæld også på, at vi kan ramme dem, siger FCM-træneren.

Fraset skadede Rasmus Nicolaisen kan Kenneth Andersen råde over hele sit stærke arsenal til kampen. Kun Mads Døhr Thychosen giver anledning til en vis bekymring – den stærke kantspiller blev skadet i slutningen af kampen i Randers og er tvivlsom til opgøret.

Der er kick-off på det gamle Ikast Stadion lørdag klokken 13.00.