31.10.2017, 12:13 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U19: Lokalopgør onsdag aften

FCM U19 gæster Silkeborg og kan med en sejr konsolidere førstepladsen i U19 Ligaen

Lørdagens sejr over AGF bød på et clean sheet og tre scoringer for FCM U19, men alligevel var cheftræner Kenneth Andersen kritisk i sin bedømmelse af præstationen, som du kan se højdepunkter fra her:

- Vi manglede kvalitet i de ting, vi foretog os, og vi lod os frustrere over at spillet ikke flød mod et AGF-hold der gav os god modstand, siger Andersen.

Onsdag aften tager ulvene turen til Silkeborg, der nok heller ikke vil være tilfredse med weekendens indsats. Her tabte holdet fra søhøjlandet med 7-0 i Odense, i en kamp, hvor et SIF-hold med mange førsteårsspillere blev most på fysikken.

Holdets træner Thomas Loft Jensen rettede dog det kritiske blik indad, med henvisning til, at han havde valgt at gå bort fra holdets normale opstilling:

– Det var en kollektiv offday. Jeg havde håbet, at de næste, der står på spring til U19, havde grebet chancen. Set i bagklogskabens lys var det måske en dårlig idé af mig at ændre formationen med så mange nye på holdet, så jeg må også tage min del af ansvaret, udtalte SIF-træneren til klubbens hjemmeside.

Silkeborg har nu tabt de seneste fire opgør i U19 Ligaen, men to 3-4 nederlag til FCK og FCN viser, at silkeborgenserne kan og vil byde rækkens tophold op til dans.

- Jeg skulle kende Silkeborg dårligt, hvis det viser sig, at de bare vil stille sig ned og forsvare sig. De vil være ramt på stoltheden og vil gå på banen for at vaske nederlaget i Odense af sig. Og så er det jo et lokalopgør, tilføjer FCM’s cheftræner.

Hos FCM U19 er trænerstaben i den forholdsvis sjældne situation, at alle mand deltager i træningen, og det er kun et par spillere, der endnu ikke er helt i kampform, der ikke er i spil til kampen i Silkeborg. Hos værterne afsoner offensivspilleren Anes Travljanin den sidste af to karantænedage.

Der er kampstart onsdag aften kl. 18.00, og kampen spilles på JYSK Park, der også er hjemmebane for Silkeborgs Superligahold.