06.10.2019, 21:44 | Af: Karsten Vestergaard | Foto: Daniel Stentz

U19 måtte nøjes

Fik Jibril-mål underkendt i nulløsning i Lyngby.

FCM U19 startede bedst på Lyngby Stadion, og burde have bragt sig i front på en af to gode muligheder til Aral Simsir, der senest scorede i onsdagens Youth League-opgør.

 

Lyngby fik dog redet stormen af, og billedet af FCM-dominans blev mere grumset i halvlegen sidste tyve minutter. De Kongeblå fik stresset gæsternes opspil med boldtab til følge, og det gav en rodet, uskøn kamp.

 

I anden halvleg tog FCM'erne taktstokken tilbage – tempoet blev skruet op, og Lyngby-organisationen begyndte at give sig i fugerne.

 

Fortsat manglede målet dog – og da det så kom blev det underkendt. Jibril scorede efter et hjørnespark, men glæden blev kortvarig for dommeren dømte frispark mod den nigerianske targetspiller (billedet).

 

- Vi dominerer i anden halvleg og skaber nok chancer til at vinde. Så kan man bagefter diskutere, om vi burde have skabt endnu flere chancer - eller om vi bare skulle have været bedre til at konvertere de muligheder vi har. Under alle omstændigheder er det en kamp, jeg synes vi skal vinde, lød det fra en ærgerlig Henrik Jensen efter kampen.

 

Adspurgt om dagens bedste FCM-præstationer pegede FCM-træneren på målmand Valdemar Birksø og forsvareren Raphael:

 

- Han (Raphael) er afklaret i sit forsvarsspil og er samtidig med til at sætte mange ting sammen for os offensivt, når han førte bolden frem. Vi lægger ham op som tier til sidst, og der skaber han også en masse uro, fortalte Jensen.


- Det er ikke fordi Valdemar har en masse redninger i dag men han er sikker og konsekvent i sine indgreb og på de dødbolde Lyngby har. Han skaber ro omkring sig, lød skudsmålet.

 

Næste kamp for FCM U19 er hjemmebaneopgøret mod SønderjyskE lørdag d. 19/10.

 

Lyngby BK – FC Midtjylland U19 0-0

 

FCM U19: Valdemar Birksø – Kristoffer Lund, Tobias Anker, Raphael Onyedika Nwadike – Hanus Sørensen (65' Victor Bak), Oliver Jeppe, Pyry Hannola (79' Victor Lind), Nicolas Madsen, Tobias Damtoft – Jibril Antala Abubakar, Aral Simsir