08.06.2019, 15:59 | Af: Flemming Linnebjerg | Foto: Daniel Stentz

U19-mandskabet er dansk mester igen

FCM-mandskabet gled akkurat forbi AaB, som måtte nøjes med 2-2 i sidste spillerunde mod Silkeborg IF

AaB skulle bruge en sejr i sidste spillerunde af U19 Ligaen for at sikre sig det danske mesterskab foran FC Midtjylland, som havde spillet sin sidste kamp.

Lørdag eftermiddag var de nordjyske værter da også foran både 1-0 og 2-1, men modstanderen fra Silkeborg IF gav sig ikke, og gæsterne udlignede til slutresultatet 2-2 med godt 10 minutter tilbage af kampen. Trods hårdt AaB-pres i slutfasen tog Silkeborg IF et enkelt point med mod syd.

Slutresultatet betød, at FC Midtjylland genvandt DM-titlen på en bedre målscore end AaB, og i de seneste fem sæsoner er status nu fire sæt guldmedaljer og en enkelt gang sølv, hvilket må siges at være dybt imponerende.

Derudover kan de unge talenter se frem til endnu en tur i Youth League - en turnering som FC Midtjylland har fine minder fra de senere år.

Lige nu er en stor del af det danske U19-mesterhold i Tyskland, hvor FC Midtjylland deltager i  SPAX Cup, og den første kamp mod Fortuna Düsseldorf endte uden scoringer, hvilket ikke skabte vanvittige jubelscener.

Det gjorde derimod beskeden hjemme fra Danmark: AaB kiksede sin sidste matchbold - I er danske mestre igen.

Stort tillykke med endnu en DM-titel, og vi bringer snarest muligt kommentarer til endnu et guld-punktum på en sæson.