03.06.2016, 09:35 | Af: | Foto: FC Midtjylland

U19: Medaljer og mesterskab skal fejres med en sejr

I sidste weekend blev FC Midtjyllands U19-hold danske mestre nok engang, og titlen skal slås fast i sæsonens sidste kamp med Silkeborg på lørdag

Sæsonen lakker mod enden, og allerede nu kan man roligt sige, at den har været mindeværdig. Mindeværdig på den måde at ikke nok med at Danmarks bedste U19-hold er blevet mestre for andet år i træk, så har ulvene også vundet den store internationale turnering Copa Chivas og deltaget for første gang i UEFA Youth League, hvor et knebent nederlag til Barcelona i ottendedelsfinalen blev endestationen.

Men U19-ligaen har stadig en enkelt runde tilbage, og over for rivalerne fra Silkeborg skal det bevises, hvem der kommer på besøg. Og så er der også en pointrekord på spil.

- Vi vil rigtig gerne slutte sæsonen godt af med en sejr i Silkeborg. Derudover har vi muligheden for at slå vores egen pointrekord fra sidste år (55 point, red.), og vi har også en rigtig flot statistik den anden vej, som vi gerne vil beholde, bebuder træner Kenneth Andersen.

Meget skal da også gå galt, hvis måltotalen i mod ikke skal blive end sidste år. I skrivende stund har mandskabet kun lukket 15 mål ind i 21 kampe, mens der sidste år blev lukket acceptable 21 mål ind i 22 kampe. Statistikken får kun træneren og holdet til at ville vinde endnu mere og så medaljerne af guld efterfølgende.

- Vores tilgang til kampen bliver helt simpelt, at vi bare rigtig gerne vil vinde og slutte godt af, for det er da også sjovere at få medaljer efter en sejr, slutter Kenneth Andersen.

Opgøret mod Silkeborg begynder klokken 13.00 på Søholt Idrætsanlæg. Vinder ulvene og får de tilhørende tre point, kommer totalen op på 56 point. Det vil være ét point bedre end sidste år og dermed ny pointrekord i U19-ligaens historie samt endnu en triumf at tilføje til et allerede triumfrigt år.