01.08.2019, 15:11 | Af: | Foto: Daniel Stentz

U19 møder PSG, Spurs og Leipzig i Tyskland

I dag rejser U19 til Oberndorf i det sydvestlige Tyskland, hvor de ældste akademister skal deltage i en profileret international turnering

En ny sæson står for døren for vores succesfulde U19-mandskab og i de kommende dage rykker forberedelserne til Tyskland, hvor de er inviteret til den 26. udgave af Oberndorf Cup. En traditionsrig turnering, der er kendt for at have deltagelse af topklubber fra hele verden. 

U19 er placeret i gruppe B med RB Leipzig, Tottenham Hotspur og Paris Saint-Germain. Sidstnævnte venter i første kamp – der tilmed er turneringens åbningskamp – den 2. august med start kl. 16:30. 

De forsvarende mestre FC Schalke 04 udgør sammen med SC Freiburg, Gremio Porto Alegre og Liverpool FC gruppe A. 

- Vi forventer et rigtig højt niveau fra de modstandere vi skal møde. Det er europæiske og sydamerikanske klubber fra højeste niveau, fortæller U19-cheftræner Henrik Jensen og uddyber holdets fokusområder:  

- Vi har mange mål for vores deltagelse; ét er at få integreret de to årgange (2001 og 2002, red.), hvor vi skal finde vores kollektivt udtryk - både på og uden for banen. Derudover står vi over for fire kampe på blot tre dage og har derfor besluttet at tage mange spillere med. Her skal spilletiden doseres rigtigt, samtidig med vi får set alle spillere an. 

- Og når det er sagt, så går vi naturligvis efter at repræsentere vores klub bedst muligt. 

Turneringen spilles sydvest for Stuttgart i dagene den 2. til den 4. august. Du kan se turneringens fulde kampprogram HER

Truppen til Oberndorf 
Valdemar Thorsen, Anders Madsen, Jens Emil Fjensbo, John Ndjate, Tobias Anker, Kristoffer Lund, Nikolas Dyhr, Hanus Sørensen, Simon Ulrich, Anders Kaiser, Raphael Nwadike, Frederik Christensen, Oliver Sørensen, Pyry Hannola, Aral Simsir, Justice Ohajunwa, Tobias Damtoft, Mads Hansen, Jibrill Abubakar, Emil Sand. 

Du kan se højdepunkter fra kampene HER