18.05.2017, 11:27 | Af: Kristina Hvas Stokholm | Foto: FC Midtjylland

U19 møder Vejle i sidste hjemmekamp

FCM U19 krydser klinger med Vejle, og der er vigtige point at hente i den tætte topstrid

Den seneste uge har budt på fuld pointhøst i to intense dueller. Først frarøvede ulvene tre point fra mesterskabsbejlerne fra FC København, inden de tirsdag slog Brøndby 3-2 på hjemmebane. Det betød seks vigtige point i tabellen, hvis midtjyderne fortsat skal gøre sig forhåbninger om endnu et dansk mesterskab. Dog er det ude af de midtjyske hænder at afgøre topplaceringerne selv.

I toppen af U19-ligaen ligger Esbjerg og FC København side om side med 46 point. Midtjyderne ånder de to mandskaber i nakken med 45 point på ligaens tredjeplads. Dermed kan ulvene lægge yderligere pres på konkurrenterne i toppen af tabellen lørdag eftermiddag, når de møder Vejle U19 på hjemmebane.

Se stillingen i U19-ligaen HER >> 

- Vejle ligner os som hold på flere parametre. De vil gerne spille sig frem i stedet for at sparke. Derudover vil de gerne presse højt – ligesom os selv, siger FCM U19-træner Kenneth Andersen og fortsætter:

- Vi skal forsøge at udnytte den periode, vi er inde i. Tingene går vores vej, og vi har momentum, men det skal selvfølgelig ikke blive en sovepude. Alle kampe er svære, så det handler om, at vi får kvalitet i vores spil.

Vejle U19 placerer sig i bunden af tabellen på en 11. plads. Her er det blevet til 15 point i 20 kampe. Deres seneste kamp endte med blå-gule bank i Brøndby, hvor Vejle måtte se sig slået 3-1.  Sidst ulvene mødte vejlenserne var i marts på udebane. Den kamp endte med en solid 3-0 sejr i midtjysk favør.

Der er kick-off mellem de to mandskaber lørdag den 20. maj klokken 13.00 på Ikast Stadion.